Les botigues tornaran a sortir al carrer en la 7a fira de Fora Estoc

Les botigues tornaran a sortir al carrer en la 7a fira de Fora Estoc

Comerç de Valls organitza per els dies 6, 7, 8 i 9 de març la 7a edició de la fira de Fora Estoc. Hi participarà un total de 40 botigues, en horari comercial, de les quals 29 treuran les taules i penja-robes al carrer, per omplir-los d’articles en oferta, preus baixos i descomptes per buidar els magatzems d’estoc i deixar espai als articles de la nova temporada. Es manté la imatge promocional del cartell de les tres últimes edicions, i s´instal.laran les pancartes a 3 entrades de Valls, per informar i atraure al públic de la ciutat i el forà.

Es trobaran parades a gairebé tots els carrers comercials de Valls: carrer de la Cort, plaça del Pati, Carrer Peixateria, carrer Gonzàlez Alba, Muralla del Castell, carrer Jaume Huguet, carrer Germans Sant Gabriel, carrer Anselm Clavé, carrer Avenir i carrer La Vallvera.

Els comerços participants en aquesta edició són: Asimètric, Babi Pitufo, Bindi, Bitxets, Calçats el Bon Gust, Calçats Nardo, Calçats La Vallvera, Chic Bebé, Cistelleria Roca, Cortés, Ditec, Domènech, Edelweiss, Elena, Encants a Mida, FarmaValls, Fausto, Fruit&Co, Gasco Joguines, Guapa’t, Joieria Carreras, Joieria Piñas, Kiwi, Le Coquett, Les Coses de Marina, Lila, Lluïsa Vives, Madd, Masip Fotografia, Merceria Trini, Multiòptiques Teixidó, Mussoles, Òptica la Creu Blanca, Petit Preu (Avenir i Font de la Manxa), Peuets, Pintures Solé, Pluvinet, Roser Fusté Art Floral, Teixits Fabra, i Xiquets.

VALLS · 28 DE FEBRER DE 2019