Vallsgenera ofereix 54 cursos de formació de diferents àmbits

Vallsgenera ofereix 54 cursos de formació de diferents àmbits

> Es tracta d'un ventall de cursos de formació contínua i també de formació ocupacional

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha creat un catàleg de formació que inclou 54 cursos de temàtiques molt variades relacionades amb àmbits com el comerç i el màrqueting, la logística i el transport, els serveis d'atenció a la persona... Concretament, es tracta de 43 cursos de formació contínua i 11 de formació ocupacional. Vallsgenera ha dissenyat aquesta oferta formativa adreçada a millorar les competències personals i professionals de la ciutadania. El catàleg de cursos presenta una oferta ajustada a les necessitats tant de les persones com del teixit empresarial, i que té com principal objectiu millorar les competències bàsiques de la població per afavorir l'accés al mercat laboral.

Pel que fa a la formació contínua, els cursos programats per Vallsgenera fan referència als àmbits de l'agricultura i l'alimentació, el comerç i màrqueting, les habilitats personals, els idiomes, la indústria metal·lúrgica, la logística i transport, les noves tecnologies, l'ofimàtica i els serveis socioculturals i a la comunitat. Així, s'impartiran cursos tan diversos com el de tècniques de venda, el de creació de botigues online, un dedicat a les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, al coaching, a la reducció de l'estrès amb mindfulness, i també de pneumàtica, de disseny mecànic, d'organització eficient de magatzems, d'operador de plataformes elevadores o de Linkedin entre molts altres.

I en referència a la formació ocupacional, els cursos es basen amb sectors com el de l'hostaleria i turisme oferint la possibilitat de rebre la formació necessària per poder treballar en bars, cafeteries i restaurants. Els cursos que s'ofereixen relacionats amb els serveis d'atenció a la persona són els d'imatge personal, d'auxiliar de perruqueria i auxiliar d'estètica. En l'àmbit de gestió comercial Vallsgenera ha organitzat els cursos d'auxiliar de comerç, gestió administrativa, i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Pel que fa als cursos sobre les activitats fisicoesportives fan referència a la natació i el socorrisme. Finalment, també s'impartirà el curs d'auxiliar de magatzem.

> Descarregar catàleg de formació

VALLS · 21 DE MARÇ DE 2019