El Centre Cultural rendeix homenatge a Queen aquest dissabte

El Centre Cultural rendeix homenatge a Queen aquest dissabte

> 100 minuts litúrgics al voltant de la mítica figura de Freddie Mercury

> L’espectacle musical de gran format arriba a Valls

Un espectacular musical teatralitzat sobre la carismàtica formació musical Queen arriba aquest dissabte 30 de març al Centre Cultural de Valls. «We love Queen» és un homenatge respectuós i sincer a la banda britànica, a l'essència de les seves cançons, totes elles part ja de l'imaginari col·lectiu i amb una entitat pròpia tan potent que majoritàriament han assolit la categoria d'himne. El muntatge de gran format pujarà a l’escena del Centre Cultural a les 21 h del proper dissabte.

La factoria d'espectacles Barabú presenta aquest atractiu muntatge amb un acurat vestuari i els millors artistes ideals per emular el treball de la banda Queen, tot oferint un especial homenatge a la figura de Freddie Mercury i al seu llegat musical. L'objectiu de «We love Queen» és crear la sensació d'estar veient i escoltant realment el grup en viu. Els artistes tenen cura tots els detalls, amb una posada en escena similar a la que duia a terme la banda liderada per Mercury.

Els números es succeiran alternant els himnes, les balades i els temes rockers, amb un amplíssim ventall de les cançons més emblemàtiques del grup, com It’s a kind of magic, Crazy Little Thing Called Love, We will rock you, Somebody to love, I want it all, I want to break free, Another one bites the dust, Under pressure, Show must go on, Don’t stop me now, We are the champions, Innuendo, Who wants to live forever, Friends will be friends, Bohemian Rhapsody, Medley final…, i tantes d’altres que no faltaran en una litúrgia escènica emocionant i espectacular de 100 minuts de durada sense cap descans.

Espectacularitat i diversió

Guiats per un gran fanàtic de Queen, qui ha muntat una catedral del rock com a homenatge i tribut al seu grup preferit, els assistents participen en una extravagant litúrgia d'exaltació a la vida i obra d’una de les formacions musicals més populars de la història. A més, un assistent entre el públic serà convidat a pujar dalt de l'escenari del Centre Cultural per consumar amb la seva presència l'original cerimònia.

El sentit de l'humor del grup Yllana des de la direcció escènica també conflueix en aquest espectacle com un actiu més per crear l’energia per emocionar al públic. Enrique Sequeros i Manuel Bartoll lideren un repartiment artístic que condueix aquest espectacle en majúscules entre la grandiositat musical i un caire immensament divertit, segons han comentat alguns dels principals crítics escènics i musicals del nostre país.

Localitats

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com , al telefon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal els dimecres a la tarda i els divendres al matí, així com al Centre Cultural també una hora abans de la representació, programada a les 21 h.

VALLS · 27 DE MARÇ DE 2019