La Biblioteca Carles Cardó acollirà la presentació del nou llibre de Jep Martí, Valls desaparegut

La Biblioteca Carles Cardó acollirà la presentació del nou llibre de Jep Martí, Valls desaparegut

> L’acte tindrà lloc el proper dijous 4 d’abril a les 19h a la Sala d’actes de la biblioteca

> La publicació recull 170 fotografies inèdites del Valls del passat

El proper dijous 4 d’abril a les 19 hores es presentarà a la Sala d’actes de la Biblioteca Carles Cardó el nou llibre de Jep Martí Baiget: Valls desaparegut, publicat per l’editorial Efadós. Una obra atractiva i suggerent que recull una acurada selecció de 170 fotografies inèdites de Valls, que mostren com era la ciutat en el passat. Es tracta d'un viatge nostàlgic en el temps a través del fil conductor d’unes imatges que il·lustren els canvis que ha experimentat la ciutat en els darrers cent anys, i que ens ajuden a descobrir i a interpretar un paisatge urbà ja oblidat, en el qual vivien els nostres avantpassats. Fragments en blanc i negre que conformen la història de Valls.

Jep Martí Baiget és llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona i màster en Arxivística per la Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat nombrosos llibres sobre història local, ha comissariat diverses exposicions i ha impartit classes de postgrau sobre patrimoni fotogràfic a la URV. S’ha dedicat àmpliament a la recerca sobre la història de la fotografia. És autor de la base de dades que nodreix el web de Fotoconnexió Clifford. És soci fundador de l’associació cultural Fotoconnexió i ha estat director de l’Arxiu Municipal de Valls fins aquest any.

La presentació del llibre comptarà amb la presència de l’autor, així com del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, Marc Ayala, i de Jordi París, director del Museu de Valls i prologuista del llibre. L'entrada és lliure i gratuïta.

VALLS · 28 DE MARÇ DE 2019