Un grup d'alumnes de Ginac visiten la deixalleria de Valls

Un grup d'alumnes de Ginac visiten la deixalleria de Valls

Valls celebrarà la 35 edició de la Nit de Premis el proper 9 de juny

El passat dijous 11 d'abril, un grup d'alumnes del curs d'Operari de màquines i manipulats realitzat a la Fundació Ginac han visitat la Deixalleria de Valls. Els participants han conegut les diferents fraccions que s’hi poden dipositar així com el seu funcionament i la destinació de cada residu. La tècnica de la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls ha donat explicacions sobre la deixalleria i la importància que té la seva utilització i el fet de reciclar correctament els residus.

Les fraccions més representatives dipositades a la deixalleria de Valls per part de la ciutadania són: voluminosos, fusta, ferralla, ferralla electrònica, runa i fracció vegetal. Recordem que els residus que s'admeten són molts i ben diversos: ferralla, fustes, tèxtils, andròmines, ferralla electrònica, fluorescents, pneumàtics, bateries, dissolvents i pintures, bateries, piles, porexpan, olis de cuina usats i de cotxe, restes de poda, paper i cartró, vidre, envasos de plàstic i llaunes entre d’altres.

També, des de l’Ajuntament es promociona l'ús de la deixalleria a través d’incentius fiscals, de manera que les persones que utilitzen la deixalleria poden tenir un descompte de la taxa de residus de fins a 25 €. Per a més informació: http://www.valls.cat/deixalleria

VALLS · 17 D'ABRIL DE 2019