L'Escola teatral d'estiu al Teatre Principal arriba a la tercera edició

L'Escola teatral d'estiu al Teatre Principal arriba a la tercera edició

> ACTUA! Presenta novetats ben fresques amb remullada a la piscina inclosa

ACTUA!, la proposta teatral que ofereix als nens i nenes d’entre 7 i 13 anys, la possibilitat de divertir-se fent teatre al millor lloc possible, el Teatre Principal de Valls, s’ha presentat per tercer any consecutiu. Les dates seran de l’1 al 26 de juliol, i la coordinació va a càrrec de La Peça, escola de teatre amb seu a la ciutat de Valls.

Aquesta proposta artística busca donar l’oportunitat als nens i nenes per endinsar-se en el món teatral, i gaudir d’aquest a partir del joc. L’escola estiuenca s’estructura per setmanes, de manera que els alumnes poden triar en quina participen.

A més, com a principal novetat per a aquest any, es realitzarà un sortida a la piscina municipal un cop per setmana, espai on els/les alumnes gaudiran d’un matí refrescant.

Cada setmana els nens i nenes que participin en aquest casal escènic muntaran un espectacle. Començaran coneixent-se i fent treball de grup i després participaran en tot el procés de creació, triant el vestuari, dissenyant l’escenografia, provant maquillatges... Després d’alguns assaigs, els divendres seran d’estrena.

L’espai per desenvolupar la proposta és el Teatre Principal de Valls, al carrer Jaume Huguet, per tal de que els nens i nenes coneguin també el teatre com a espai físic amb totes les seves característiques, usos i espais.

La Peça, escola de teatre

La Peça és una escola de teatre amb seu a Valls. Des de la seva obertura ofereix cursos anuals de teatre a alumnes de totes les edats i duu a terme l’activitat de teatre extraescolar en diferents centres escolars de tota la província.

A més, els darrers estius ha dut a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i la Xarxa de Cultura el casal d’estiu de teatre d’aquesta ciutat.

Per a més informació i realitzar les inscripcions, els ciutadans poden dirigir-se a La Peça, escola de Teatre (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., www.lapeca.cat i 656643766).

> Descarregar cartell

> Descarregar díptic

VALLS · 30 D'ABRIL DE 2019