Vallsgenera ha celebrat una xerrada a l'Hotel Class sobre blockchain

Vallsgenera ha celebrat una xerrada a l'Hotel Class sobre blockchain

Dimecres al matí, David Egbring, director de Barcelona ESIC Master in Business & Trade, ha ofert la xerrada Blockchain: canviant els negocis del futur. Aquesta ponència, acollida a l’Hotel Class de Valls, ha posat de manifest que estem en un moment de canvi social en què la innovació es fa palesa diàriament amb nous conceptes com la cadena de blocs o “blockchain”.

La cadena de blocs és una tecnologia que permet la transferència de dades digitals amb una codificació molt sofisticada i segura que elimina intermediaris en les transaccions socials i que es troba en ràpida expansió.

Una trentena de representants de múltiples empreses del territori han resolt els seus dubtes i han conegut en què consisteix aquest terme i com els afecta directament. Aquest acte s’engloba dins del marc de les Jornades 2.0 organitzades des de l’IMDL Vallsgenera. Unes activitats que giren al voltant de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i que van adreçades a professionals, empreses i emprenedors.

La propera trobada està prevista pel proper 2 de juliol, a les 9.30 hores a l’Hotel Class, moment en que David Romero ens parlarà de com serà el mercat laboral amb les noves tecnologies.

 VALLS · 23 DE MAIG DE 2019