L'Oficina Municipal de Turisme de Valls és present a les XXV Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

L'Oficina Municipal de Turisme de Valls és present a les XXV Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

> Són un fòrum formatiu intercanvi d'experiències i en aquesta edició es fan al municipi lleidatà de Pobla de Segur

L’Oficina Municipal de Turisme de Valls participa per primera vegada a les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, que enguany celebren la 25a edició i es fan els dies 23 i 24 de maig a la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Aquest esdeveniment l’organitza l’Associació de Professionals del Turisme de l'Administració Local de Catalunya (APTALC) amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i el suport dels ajuntaments i oficines de turisme dels municipis que l’acullen. Són un punt de trobada anual de referència dels professionals que es dediquen a la gestió turística de les destinacions catalanes des de les diferents oficines de turisme. L’objectiu és intercanviar experiències, fer networking, fomentar la participació i respondre a les necessitats dels professionals del sector turístic.

Les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya esdevenen un fòrum formatiu, d'intercanvi d'experiències i de descoberta del territori, amb la participació de més d’una cinquantena de tècnics de tot el país. Al Pallars, poden gaudir de formació relacionada amb el turisme sostenible i conèixer experiències que recentment han estat premiades, com és el cas del Cinquè Llac.

En aquest sentit, Valls hi té presència amb la participació dels tècnics de la Regidoria de Comerç i Turisme i l’Oficina Municipal de Turisme. Cada any, l’esdeveniment es fa en un indret diferent de Catalunya. Al 2018, es van fer a Camarles i a l’Ampolla i al 2017, a Ulldecona. També s’han celebrat a Berga, Calella i a la Vall d’en Bas.

Les jornades les ha obert avui, dijous 23 de maig, el director general de Turisme de Catalunya, Octavi Bono, acompanyat de l’alcalde de la Pobla, Lluís Bellera, i del president de l’APTALC, Joaquim Queralt.

En el programa també hi destaca la participació de Josep Ardila, director de Ràdio Montblanc i conductor de la secció Passió pel Turisme de la Xarxa. El periodista farà una sessió teòrica i pràctica sobre «Com millorar la comunicació de les Oficines de Turisme amb la premsa».

A més, les Jornades serveixen també per donar a conèixer el Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022, que presentarà el director de Gestió de l’estratègia de l’Agència Catalana de Turisme, Jordi Secall. Els assistents podran conèixer els principals reptes que planteja el Pla pel que fa a la promoció turística del nostre territori.

L’associació APTALC reuneix els professionals de les oficines de turisme de Catalunya amb l’objectiu que aquests tinguin un espai d’interlocució amb la Generalitat i, alhora, que l’associació sigui motor de propostes, formacions i espais de trobada que permetin que les oficines de turisme de Catalunya segueixin una mateixa línia de treball.

 VALLS · 23 DE MAIG DE 2019