Acte de concessió dels Títols de Reconeixement de la Ciutat

Acte de concessió dels Títols de Reconeixement de la Ciutat

Rafel Castells, Francesc Fàbregas, Àngela Rull, Àngel Solé i l'Associació Egueiro van rebre aquest dilluns el reconeixement de la ciutat en l'acte institucional de concessió dels Títols de Reconeixement celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament.

Al secretari de la Cambra de Comerç i Indústria, Rafel Castells, la ciutat li ha volgut reconèixer així la seva participació en la implantació d’esdeveniments com la Firagost o la Festa de la Calçotada, a més de la seva implicació en nombroses iniciatives ciutadanes; o també a Francesc Fàbregas, director del setmanari El Vallenc i actualment president de la premsa comarcal a Catalunya, a qui se li va reconèixer, a banda de la seva tasca professional, també el seu activisme a diferents entitats de la ciutat, que el van portar a ser un dels impulsors de la recuperació de la Setmana Santa. També va rebre el Títol de Reconeixement de la Ciutat, Maria Àngela Rull, una de les dues dones que van formar part com a regidora del primer Ajuntament de la democràcia, tot just fa 40 anys. Un dels moments més emotius de l’acte va ser el reconeixement a títol pòstum del cuiner Àngel Solé, considerat l’ambaixador de la cuina del calçot arreu.

L’últim dels títols de reconeixement ha recaigut en l’Associació Egueiro, que amb seu a Valls és pionera a Catalunya en el desenvolupament de programes de rehabilitació de drogodependències. És l’única entitat homologada per al compliment de mesures penals alternatives i actualment, també ha posat els seus immobles a disposició per acollir a la capital de l’Alt Camp menors no acompanyats.

>> Més imatges de l'acte de concessió dels Títols de Reconeixement de la Ciutat (Flickr Visita Valls · Pere Toda i Serra)

VALLS · 10 DE JUNY DE 2019