Preparada la 4a Mostra de Cultures de Valls amb tallers, música i gastronomia d'arreu del món

Preparada la 4a Mostra de Cultures de Valls amb tallers, música i gastronomia d'arreu del món

> Es realitzaran activitats relacionades amb països com Marroc, Gàmbia, Senegal, Romania, Colòmbia, Xile i Catalunya

> La iniciativa, organitzada per la regidoria de Benestar Social, tindrà lloc al Pati aquest diumenge 16 de juny

El Pati de Valls serà l'escenari aquest diumenge dia 16 de juny de 17 a 21 hores de la 4a Mostra de Cultures. Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria de Benestar Social, en el marc del Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social, el Pla de Ciutadania i Immigració de Valls i la cooperativa Combinats, i pretén enfortir la interculturalitat, el coneixement i la relació de vallencs i vallenques de diferent procedència.

La Mostra de Cultures permetrà que els ciutadans de diverses nacionalitats podran apropar la realitat dels seus països d'origen, amb tastets gastronòmics, tallers i actuacions musicals. Entre els països representants de la Mostra de Cultures destaquen Marroc, Gàmbia, Senegal, Romania, Colòmbia i Xile, així com la comunitat gitana i Catalunya, que hi serà representada a través de la Colla Gegantera La Pessigolla. Aquesta és la segona edició de la Mostra que es celebra al juny, fent-la coincidir així amb els dies previs de la Festa Major de Sant Joan.

Valls és una ciutat amb un 13,34% de persones nouvingudes (segons dades de l'Idescat 2018) i l'objectiu des del Pla d'Inclusió i el Pla de Ciutadania i Immigració és treballar per afavorir la cohesió al municipi, concretament en aquest acte a través d'una proposta basada en la participació, el diàleg i el coneixement mutu.

VALLS · 13 D'ABRIL DE 2019