Jepi Selva i Raquel Arias, millors esportistes vallencs

Jepi Selva i Raquel Arias, millors esportistes vallencs

Jepi Selva i Raquel Arias han estat escolits com a millors esportistes de l’any a Valls. Els guardons es van entregar aquest dimecres dia 19 de juny al Centre Cultural. La 29a Nit de l’Esport Vallenc també va homenatjar el veterà atleta local Emili Aubareda, va reconèixer la trajectòria de la corredora de muntanya Núria Picas, i va premiar l’organització de la cursa de BTT La Pica de Picamoixons.

>> Galeria d'imatges (Flickr Visita Valls · Pere Toda i Serra)

Durant l'acte, presidit per l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, es va homenatjar la trajectòria del professional del món de l’hoquei Jepi Selva, actualment al Viareggio italià, amb qui ha acaronat el títol de lliga, però amb una llarga trajectòria que l’ha portat també a Portugal. Vinculat al club d’hoquei de Valls el jurat de la Nit de l’Esport l’ha escollit com el millor esportista de l’any per una dilatada trajectòria que amb 16 anys el va portar ja al primer equip del FC Barcelona per continuar militant al Lleida Llista Brava, el Noia Freixenet, el Salter Blanes i al Moritz Vendrell, a més de ser seleccionat amb la selecció espanyola, conjunt del que el vallenc n'ha estat el capità.

D’altra banda, el màxim guardó de la nit en categoria femenina va recaure en Raquel Arias, jugador del sènior femení del CB Valls que enguany ha ascendit a Copa Catalunya. Durant la seva dilatada trajectòria, Arias ha assolit 5 ascensos de categoria en diferents temporades. La jugadora del Club Bàsquet Valls va reivindicar l’esport femení.

L’equip de Raquel Arias va ser un dels guardonats entre els equips campions de les seves categories en diferents esports, com és el cas de la Unió Esportiva, que enguany ha pujat a primera catalana, o del club d’escacs, que també ha ascendit, en aquest cas a la màxima categoria catalana, o l'Hoquei Club Valls que també ha ascendit. La Nit de l’Esport també va deixar un espai per homenatjar la fondista de muntanya Núria Picas per la seva trajectòria esportiva; el veterà atleta local Emili Aubareda, i també l’organització de la Pica, la prova de BTT de Picamoixons que anualment convoca milers d’aficionats a aquest esport. La Nit va servir per homenatjar també a clubs, entitats i esportistes pel foment de l'esport base. També es va reconèixer la tasca del regidor d'Esports i president del Patronat d'Esports entre els anys 2015 i 2019, Eduard Gonzàlez.

VALLS · 19 DE JUNY DE 2019