Nova edició de la Fira de Rebaixes al carrer

Nova edició de la Fira de Rebaixes al carrer

> La campanya comença el dimecres 3 de juliol fins dissabte 6 de juliol

> Ampliació fira rebaixes tots els dissabtes del mes de juliol

Comerç de Valls organitza del 3 al 6 de juliol la 36a edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. Tots els establiments que ho desitgin, podran treure les taules al carrer a partir del dimecres 3 fins dissabte dia 6.

En aquesta edició hi participaran un total de 45 establiments, on 26 d´ells trauran taula al carrer. En horari comercial i davant de cada establiment, es podran trobar en gairebé tots els carrers comercials de Valls, les parades amb una àmplia oferta d´articles de temporada a preus rebaixats: moda i complements per a tota la família, parament de la llar, papereries, alimentació, salut i bellesa, joieria, joguines i floristeries i informació d´un centre d´ensenyament d´anglès.

Com a novetat, una vintena d´establiments associats regalaran als seus clients, a canvi de compres fetes els dies que duri la fira de rebaixes, tiquets per bescanviar per un vermut pel Concert Vermut que farem aquest dissabte dia 6 de juliol a la plaça del Titit a partir de les 12 del migdia, en motiu de la celebració del 40è aniversari de Comerç de Valls. El llistat d´establiments es pot trobar a les xarxes de l'entitat.

També, per segon any consecutiu i a petició de molts socis, s'amplia la fira de rebaixes sortint al carrer durant tots els dissabtes del mes de juliol, en horari comercial de cada un.

El desig de l´associació és apropar el comerç local a la ciutadania fent-los recuperar l´essència de passejar per uns carrers plens de vida i de moltes rebaixes.

VALLS · 1 DE JULIOL DE 2019