El Barri en Flor lliura els premis del concurs de decoració floral

El Barri en Flor lliura els premis del concurs de decoració floral

El Barri en Flor, el concurs de decoració floral que enguany ha celebrat la seva onzena edició, ha lliurat aquest divendres 5 de juliol els premis, en un acte al Saló de Plens presidit per l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré. El premi al Millor Carrer Guarnit ha recaigut en Eulàlia Olivé per la seva intervenció a la intersecció entre els carrers dels Jueus i de Sant Antoni, per la seva originalitat i simplicitat en la decoració. En la mateixa categoria, el jurat ha reconegut amb el segon premi a l'ornamentació que Amàlia Fontanillas va realitzar al carrer Escrivania, una composició que destaca per la simplicitat i a la vegada per l'ús de materials reciclats, en aquest cas, llaunes. Finalment, el tercer guardonat ha sigut l'Associació de Comerciants del Carrer de la Cort, amb una intervenció que ha combinat colors pel que fa al guarniment floral, abelles fetes amb ampolles de plàstic i decoració a base de flors naturals exposades amb palets al mateix carrer de la Cort.

En la categoria individual al Balcó Creatiu, el guanyador ha estat Joan Dalmau a la seva casa de la muralla del Castell. El segon premi ha recaigut en el balcó de Francisco Torres del carrer del Carme mentre que el tercer guardó ha estat per Albert Oliva del carrer Sant Antoni. En la categoria de Balcó Verd, el primer premi ha estat per Maria Josep Bové del carrer Forn Nou, el segon per a Conxita Castejón del carrer Sant Antoni i el tercer per a Júlia Jofre del carrer del Carme.

En la categoria d'establiments comercials, els primer premi se l'ha endut Rosa Barrufet de la botiga Cal Blanco, mentre que Rosa Serrano del bar Bruch i Noemí Ortiga de la parafarmàcia Farmavalls han estat reconegudes amb el segon i tercer premi. El Premi Especial a l'Ús de Material Reciclat ha estat per Carme Sendra de la botiga Asimètric. Per últim, la millor façana guarnida ha estat la decorada per Puri Sevillano a la seva casa situada al carrer de Sant Pere.

VALLS · 5 DE JULIOL DE 2019