Acte de cloenda de la Mostra de Cultures 2019

Acte de cloenda de la Mostra de Cultures 2019

> L'acte va servir per fer entrega dels diners recaptats a l'entitat Proactiva Open Arms

Ahir, dimecres 17 de juliol, a la tarda es va celebrar l'acte de cloenda de la 4a Mostra de Cultures que va tenir la seva activitat central el diumenge 16 de juny. Durant l'acte, Dolors Farré, alcaldessa de Valls, va fer entrega d'un taló amb els diners recaptats el dia de la jornada, a Proactiva Open Arms. Concretament es tracta de 732 euros destinats a aquesta organització no governamental i sense ànim de lucre que té com a principal missió protegir amb la seva presència al mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

A l'acte també hi va assistir Jordi Cartanyà, primer Tintent d'Alcalde, així com representants de les entitats i col·lectius que van participar a la Mostra de Cultures d'aquest any 2019. Específicament són l'Associació Gambiana, l'Associació de Senegalesos, l'Associació Social i Cultural Gitana, el Col·lectiu de Romania, el Col·lectiu de Marroc amb la participació del grup ‘Dones en xarxa’ i de l’Associació Egueiro, el Col·lectiu de Xile i el Col·lectiu de Colòmbia.

La Mostra de Cultures està organitzada per la regidoria de Benestar Social, en el marc del Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social, el Pla de Ciutadania i Immigració de Valls i la cooperativa Combinats, i pretén enfortir la interculturalitat, el coneixement i la relació de vallencs i vallenques de diferent procedència. La iniciativa permet que els ciutadans de diverses nacionalitats puguin apropar la realitat dels seus països d'origen, amb tastets gastronòmics, tallers i actuacions musicals.

VALLS · 18 DE JULIOL DE 2019