Cicle "en Viu" al claustre de l'antic Convent del Carme

Cicle "en Viu" al claustre de l'antic Convent del Carme

> La veu prodigiosa de Judit Neddermann, la vallenca Susannes amb el seu darrer disc, l’orfeó de la URV i Espaldamaceta, propostes d’enguany

> S’han programat quatre concerts maridats amb el vi de la D.O. Tarragona les nits de dimarts a divendres

> Els tres primers són d’accés lliure i el quart ofereix una entrada de 5 € amb tast de vins i la degustació d’una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana

 

Demà dimarts 23 de juliol Valls obrirà una nova edició del cicle En Viu que, amb quatre propostes musicals úniques i maridades amb els vins de la Denominació d’Origen Tarragona, tindran com a escenari les nits singulars a l’històric claustre de l’antic Convent del Carme. Presentat conjuntament amb els cellers de la D.O. Tarragona, el cicle l’obrirà dimarts la cantautora vallenca Susannes amb el seu darrer treball, a qui seguiran dimecres la veu sincera, compromesa i nua de Judit Nedderman i, dijous, l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.

La darrera nit del cicle serà, com és habitual, per als “Divendres Di-vins”, una última vetllada en la que el públic podrà gaudir del concert «Millor que mai» del cantautor tarragoní Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament del cicle, a un preu popular de 5€, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats es poden reservar de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, mitjançant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucant al 977217931 o bé el mateix dia del concert.

Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Els concerts

Dimarts 23 de juliol · 22 h · Claustre del Carme
Susannes: presentació del nou disc «Dona llavor»
enVIu · Maridatges de música i vi / Territori Creatiu Vallenc

Dimecres 24 de juliol · 22 h · Claustre del Carme
Judit Neddermann: «Nua»
enVIu · Maridatges de música i vi / Pop, folk i world musicals

Dijous 25 de juliol · 22 h · Claustre del Carme
Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili
enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó popular

Divendres 26 de juliol · 20 h · Claustre del Carme
Espaldamaceta: «Millor que mai»
Di-Vins & enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó d’autor
Preu: 5 € (actuació + 5 vins + tapa)