Trasllat del mercat de la roba de Valls

Trasllat del mercat de la roba de Valls

> A partir d’aquest dimecres 24 de juliol, el mercat es trasllada: els dimecres s’ubicarà al Pati, plaça del Quarter i carrer Germans Sant Gabriel; els dissabtes, a la plaça dels Quarters

> La regidoria de Mobilitat reforça la senyalització informativa i de circulació a l’entorn d’aquests carrers

> Per facilitar l’estacionament al centre, tots els dimecres de celebració del mercat s’aplicarà una tarifa de només 2 euros al dia a l’aparcament del Pati

A partir d’aquest dimecres 24 de juliol, el mercat de la roba canvia d’ubicació amb motiu de les obres d’urbanització que s’estan efectuant al passeig dels Caputxins i carrers adjacents. Així, tots els dimecres, el mercat de la roba se situarà al Pati, plaça del Quarter i carrer Germans Sant Gabriel, mentre que el dissabte, amb un número inferior de parades, el mercat s’instal·larà només a la plaça del Quarter. L’Ajuntament, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat, ha establert que tots els dimecres de celebració del mercat es pugui aparcar per només 2 euros tot el dia a l’aparcament soterrat del Pati, després de l’acord amb l’empresa Empark, concessionària del servei. A més, cal recordar que totes les zones blaves de Valls seran gratuïtes, com és habitual a l’estiu, del 8 al 25 d’agost.

La regidoria de mobilitat ha reforçat la senyalització de circulació vertical a l’entorn dels carrers on s’ubicarà el mercat per informar de les afeccions al trànsit. En concret, els dimecres de mercat de 6h a 15h no es podrà circular amb cotxe ni aparcar a la plaça del Quarter ni als carrers del Teatre, Francesc Català Roca ni Germans Sant Gabriel. Tot i així, els carrers de Santa Teresa i Vapor de Maó invertiran el sentit de la circulació tots els dimecres per facilitar la mobilitat entre la zona del centre de Valls i el passeig de l’Estació. En canvi, els dissabtes, els talls de circulació afectaran només la plaça del Quarter i el carrer del Teatre.

L’Ajuntament recomana amb caràcter general que s’eviti, en la mesura del possible, circular per aquestes zones i que, sempre que es pugui, s’opti per recorreguts alternatius. La Policia Local reforçarà la seva presència per tal d’orientar als conductors i regular el trànsit. El consistori ha posat a disposició un telèfon d’informació específic per les obres (Tel. 977 636 009) així com el mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

VALLS · 23 DE JULIOL DE 2019