Comencen les obres de millora i asfaltage de diferents carrers de Valls

Comencen les obres de millora i asfaltage de diferents carrers de Valls

L’Ajuntament de Valls va iniciar, divendres 30 d'agost, les obres de millora i asfaltatge de diversos carrers de la ciutat. Concretament, els treballs començaran al carrer Creu de Cames amb la renovació del pas elevat i obres de millora de la via. Per aquest motiu el carrer romandrà tallat mentre es realitzin els treballs.

Seguidament, dilluns 2 de setembre, les obres es traslladaran al carrer Pere Català Pic, on es faran treballs d'asfaltatge i, per tant, els vehicles no hi podran circular. I també a Sant Josep Obrer, on les obres, que afectaran als carrers Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, s'allargaran fins dimecres 4 de setembre. En aquest cas els talls a la circulació, seran puntuals en funció de com avancin els treballs d'asfaltatge.

Finalment, en la darrera fase d'aquest projecte de millora del ferm de la via pública de Valls, també s'asfaltaran els carrers Balmes, Lluís Martinell, Josep M. Fabregas i Ignasi Sarró. Aquestes obres estan previstes que tinguin lloc del dimecres 4 al divendres 6 de setembre i la circulació es veurà afectada de manera puntual segons els treballs.

En concret, durant aquest 2019 s’asfaltaran un total de 14.000 m2 en 14 carrers de la ciutat, amb una inversió de 286.000 euros. A aquestes actuacions cal afegir el projecte de reforma urbanística integral que s'està executant al passeig dels Caputxins i la carretera del Pla, entre les places Font de la Manxa i de la Creu, amb una inversió de 2,1 milions d’euros. També la modernització del servei públic d’enllumenat, amb una inversió de 446.000 euros a 33 carrers i places a la totalitat dels barris de la Colla Vella, Fraternal i Fornàs, al carrer de la Cort i al Pati, a la carretera del Pla -entre les places de la Creu i del Cementiri- o la renovació dels grups òptics a tot el passeig de l’Estació.

VALLS · 22 D'AGOST DE 2019