Fins el 20 d'octubre, apunta't al sorteig per veure els castells des del balcó de l'Ajuntament

Fins el 20 d'octubre, apunta't al sorteig per veure els castells des del balcó de l'Ajuntament

> Les inscripcions es poden efectuar online o bé fer-ho presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà

> El 21 d’octubre s’escolliran en sorteig públic els ciutadans que podran veure des de la Casa de la Vila la diada de Santa Úrsula i també totes les actuacions del calendari casteller del 2020

Per primera vegada, els balcons de la Casa de la Vila s’obriran a les vallenques i vallencs que vulguin veure les diades castelleres que se celebren a la plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller. La iniciativa arrencarà, com a novetat, per la diada de Santa Úrsula del proper 27 d’octubre, però també s’estendrà a totes les jornades castelleres del calendari casteller vallenc de l’any vinent com són la Nit de Completes, Sant Joan, Firagost i l’actuació de la Diada.

El període d’inscripcions per participar en el sorteig popular s’obrirà el proper dilluns 16 de setembre i es mantindrà obert fins el 20 d’octubre, a les portes ja de Santa Úrsula i de la diada castellera.

>> Apunta't al sorteig per veure els castells des d'un balcó de l'Ajuntament (fins el 20 d'octubre)

El sorteig és obert a tots els empadronats a Valls i cal ser major d’edat. La inscripció es pot realitzar online ja que només cal omplir la sol·licitud que es podrà trobar, a partir del 16 de setembre, al portal web de l’Ajuntament www.valls.cat. També es podrà realitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció al Cituadà (OAC) de l’Ajuntament en l’horari habitual d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts i dijous de 17h a 19.30h).

El sorteig entre tots els participants se celebrarà just el dilluns 21 d’octubre, coincidint amb l’onomàstica de Santa Úrsula, en un acte obert al públic. En el mateix sorteig, a més de la diada de Santa Úrsula, també s’escolliran als que podran veure des d’un balcó de l’Ajuntament les jornades castelleres de l’any vinent, en concret, les actuacions de Completes, Sant Joan, Firagost i la Diada. En total, per a cadascuna de les 5 diades a la plaça del Blat, se sortejaran quatre invitacions dobles, de tal manera que en un any, 40 vallencs i vallenques diferents podran veure els castells des d’un balcó de la Casa de la Vila.

Aquest sorteig popular que obre els balcons de l’Ajuntament als vallencs per les actuacions castelleres serà una de les novetats de Santa Úrsula. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va anunciar-ho, acompanyada pels presidents de la Colla Joves i la Colla Vella, el passat mes de juliol durant la presentació als mitjans de comunicació de la imatge gràfica de la Fira de Santa Úrsula i el 9è Fòrum Casteller de Catalunya.

VALLS · 5 DE SETEMBRE DE 2019