Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Subvenció Associació de Criadors d’Aus de Raça “El Francolí”. La Junta de Govern ha aprovat el conveni amb l’Associació de Criadors d’Aus de Raça que estableix una subvenció municipal de 1.800 euros per al desenvolupament de la XXXIIa edició de l’Exposició-Concurs Internacional d’Aus de Raça Ciutat de Valls.

- Subvenció Cors Alegres. La Junta de Govern ha donat llum verda al conveni de col·laboració amb la Coral Infantil Cors Alegres de Valls que fixa una subvenció de 3.000 euros per les activitats organitzades per l’entitat, en especial les celebrades enguany amb motiu del 50è aniversari de la coral.

Altres informacions d’interès

- Visita de l’alcaldessa al Barri de les Comarques. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, el dilluns 9 de setembre va visitar el Barri de les Comarques, acompanyada per representants de la junta de l’associació de veïns. Durant la visita es van abordar actuacions de manteniment a la via pública, entre ells la millora de voreres, l’asfaltatge de carrers, les entrades al barri o la instal·lació de noves papereres, a més de d’aspectes de seguretat ciutadana i ampliació de la presència policial.

- L’Ajuntament se suma a la petició de retirada de la protecció presencial permanent als jutjats. L’Ajuntament de Valls s’ha sumat a la iniciativa impulsada per les entitats municipalistes de Catalunya en les que se sol·licita al Tribunal Superior de Justícia que anul·li l’ordre del passat mes de febrer als Mossos d’Esquadra per a la protecció presencial d’agents del cos a tots els jutjats i seus judicials de Catalunya. L’ordre suposa que més de mig miler d’efectius dels Mossos estan obligats a protegir les seus judicials, afectant de manera directa la disponibilitat d’agents dels Mossos per a la prestació del servei públic de seguretat als ciutadans. En aquest sentit, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha tramés un escrit al president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el que sol·licita la revocació de l’ordre de protecció permanent de les seus judicials per part dels agents dels Mossos, sumant-se així a la iniciativa en aquest sentit de les entitats municipalistes i diversos consistoris de tot el país.

VALLS · 10 DE SETEMBRE DE 2019