Aquest dimecres a la venda l'abonament familiar de tardor dels Teatres de Valls

Aquest dimecres a la venda l'abonament familiar de tardor dels Teatres de Valls

> Shirley Valentine, Vaselina i La tendresa, són els tres espectacles de l'abonament de teatres del Centre Cultural

> Els abonaments, a la venda el 18 de setembre, estrena nova plataforma de venda per internet a través d’Eventbrite

Mercè Arànega convertida en Shirley Valentine, Sergi Belbel que dirigeix Vaselina i les T de Teatre i Dagoll Dagom amb la coproducció La Tendresa, són els tres espectacles de Teatres de Valls que conformen l'abonament d'aquesta temporada del Centre Cultural. L'abonament sortirà a la venda dimecres 18 de setembre a partir de les 10 hores a les taquilles del Teatre Principal i com a novetat aquesta temporada la venda online d’espectacles es realitzarà per primera vegada a través de la plataforma web www.eventbrite.es. Per poder adquirir l'abonament, del 18 al 21 de setembre, les taquilles del Teatre Principal ofereixen un horari especial de matí i tarda, obriran de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

El primer espectacle de l'abonament pujarà a l'escenari el dissabte 5 d’octubre i ho farà amb aires de revolució. Serà la particular revolució d’una mestressa de casa i el formidable monòleg ple d’humor i tendresa protagonitzat per Mercè Arànega interpretant a una Shirley Valentine que es pregunta a si mateixa per què ha deixat que la vida rutinària se li hagi emportat els somnis de jove.

El director Sergi Belbel posa Vaselina al Centre Cultural, el segon dels muntatges de l’abonament de temporada. Gabriele di Luca, en els textos, per a una coproducció de la Sala Trono i els Teatres de Valls, Tarragona, el Vendrell, Tortosa i el Bartrina de Reus. Espectacle per a una contínua anada i vinguda entre la realitat i l’absurditat, entre allò sublim i la mateixa banalitat, de personatges fent equilibris entre el cel i els baixos fons.

Al novembre es retroben amb Valls les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom amb La Tendresa, tercer espectacle d’abonament als Teatres. Una comèdia delirant o una comèdia romàntica de llenyataires i princeses? Tendresa per la història d’una reina que fuig dels homes i s’amaga amb les seves filles en una illa que es creia deserta però que aviat descobreix que, de deserta, no en té res.

A partir del dimecres 25 de setembre, a les 10 hores, es podran adquirir les entrades soltes de tots els espectacles de la programació de Teatres de Valls. A la plataforma web www.eventbrite.es o a les taquilles del Teatre Principal, que del 25 de setembre fins al 5 d'octubre oferiran un horari especial, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

VALLS · 13 DE SETEMBRE DE 2019