Comerç de Valls organitza el 7è Concurs d'aparadors castellers

Comerç de Valls organitza el 7è Concurs d'aparadors castellers

> Aproximadament una vintena d´establiments participaran en la mostra d´aparadors castellers

Des del dia 7 fins al 27 d'octubre una vintena establiments vallencs participaran en el 7è Concurs d'aparadors castellers, basat en un tema tant nostre com són els castells i el fet casteller. Fins el dia 2 d´octubre resta obert el termini per poder-hi participar.

El jurat estarà composat per un representant de la Colla Joves Xiquets de Valls, un de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, un representant de la Regidoria de Cultura, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el vot del jurat popular.

A partir del 14 d’octubre el jurat farà el recorregut per tots els establiments participants i valorarà la vistositat, els colors i el treball artístic realitzat relacionat amb la temàtica del món casteller, repartint un primer, un segon i un tercer premi. Com ja es va fer en l´anterior edició, hi haurà el vot del jurat popular, on tothom que ho desitgi, podrà votar l’aparador que més li agradi . Cada establiment adherit disposarà d´una urna i uns fulletons amb la relació de tots els participants per a que es pugui votar.

Entre tots els vots, es sortejarà un lot de productes de Valls i l´Alt Camp i una ruta turística a escollir entre les diferents rutes de la ciutat. El veredicte amb els aparadors guanyadors i el premi entre els participants del jurat popular, es comunicarà el dia 22 d’octubre, i es lliuraran els premis el dijous 24 d’octubre a les 20:30 hores al local de Comerç situat a la plaça dels Alls, número 7.

VALLS · 30 DE SETEMBRE DE 2019