La companyia Griffith Foods activa la nova edició de la seva jornada solidària en la que produirà 200.000 racions de sopa per a entitats socials

La companyia Griffith Foods activa la nova edició de la seva jornada solidària en la que produirà 200.000 racions de sopa per a entitats socials

> “Produce for Hunger”, iniciativa de la companyia multinacional nord-americana amb centre de producció a Valls

> Els treballadors de l’empresa dedicaran aquest dissabte dia 5 a elaborar la sopa que es donarà a Creu Roja, Egueiro, Càritas, “la Taulada” i al Banc d’Aliments

Un any més, els treballadors de Griffith Foods, multinacional nord-americana líder de productes per a la indústria alimentària, dedicaran aquest dissabte 5 d’octubre a la iniciativa solidària “Produce for Hunger”. Durant tot el dia, els treballadors produiran més de 200.000 racions de crema de xampinyó que es donaran a entitats socials i del tercer sector com el Banc d’Aliments, la Creu Roja de Valls, l’Associació Egueiro, Càritas i el menjador social “la Taulada” que els farà arribarà a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

La companyia celebra anualment aquesta jornada que implica a tots els seus treballadors i famílies i així, a més de la producció de les racions de sopa, la planta de Valls acollirà una visita guiada a les instal·lacions que la multinacional té al polígon industrial des de l’any 2017. Com en anteriors edicions, també hi haurà activitats infantils a la mateixa planta i un dinar per al personal i les famílies que elaboraran els xefs de Griffith Foods. Avui han presentat la jornada solidària Quim Prats, Factory Manager de l’empresa, i Jordi Cartanyà, regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament, acompanyats per Álvaro Beltran de Creu Roja, Jaume Vilanova de l’Associació Egueiro, Joan Font de l’Associació “la Taulada”, a més des responsables de l’empresa que coordinen la iniciativa.

L’empresa té a Valls més d'un centenar de treballadors que han participat activament en l’organització de la jornada solidària d’aquest dissabte. Les 200.000 racions de la crema de xampinyó, un dels productes que la companyia elabora a la factoria de Valls, aniran destinats íntegrament a persones i famílies amb dificultats que reben aliments a través de les diferents entitats socials de la ciutat.

La companyia va inaugurar la seva planta a Valls el maig de l’any passat per ampliar la seva capacitat de fabricació i instal·lar-hi un centre de desenvolupament culinari per ampliar el ventall de productes. L’empresa nord-americana, que justament enguany celebra el seu centenari, va néixer a Alsip (Chicago) i s’ha convertit en una multinacional líder del sector de l’alimentació amb presència a més de 30 països, tan a Amèrica com a Europa, Àfrica, Àsia i el Pacífic.

Entre els projectes de responsabilitat social corporativa a nivell mundial de Griffith Foods destaca la coneguda com a Plataforma de Sostenibilitat. Aquest projecte es basa en els tres grans pilars de persones, planeta i rendiment per tal de garantir que totes les decisions empresarials es prenguin sota el filtre de la sostenibilitat tan social, com ètica o mediambiental, entre d’altres. En el cas de la jornada solidària “Produce for Hunger” que dissabte s’ha organitzat a la factoria de Valls, l’empresa posa l’accent en les persones amb dificultats socioeconòmiques i els col·lectius més vulnerables.

VALLS · 2 D'OCTUBRE DE 2019