A la venda les entrades del concert de versions i l'espectacle de cabaret organitzats per la Nit de Cap d'Any

A la venda les entrades del concert de versions i l'espectacle de cabaret organitzats per la Nit de Cap d'Any

> La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System ompliran de música la segona edició del doble concert revetlla de versions al pavelló Xavi Tondo

> “Un Cap d’Any a l’Infern” serà la nova proposta del Grup del Teatre Principal, en un espectacle especial amb campanades, cotilló i farcit de números musicals, humor i cabaret

Aquest dimecres 16 d'octubre, a les 18 hores, surten a la venda les entrades dels actes organitzats a Valls amb motiu de la celebració de la Nit de Cap d'Any. Es tracta del concert revetlla de versions, que tindrà lloc per segon any consecutiu, i com a novetat l'espectacle de cabaret Un Cap d’Any a l’Infern, impulsat pel Grup de Teatre Principal. Les entrades es poden adquirir, per una banda, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, els dimecres de 18 a 21 hores, i els divendres de 12 a 13:30 hores. I, per altra banda, a través de la nova plataforma web www.eventbrite.es.

El Teatre Principal serà l'escenari d'una de les propostes per acomiadar el 2019 i rebre el 2020 amb força, es tracta de l'espectacle Un Cap d’Any a l’Infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L’obra, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23h i s’allargarà fins la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge. Durant la funció, l’escenari del Principal s’omplirà de números musicals, d’humor i de cabaret, en un espectacle especial que tindrà lloc al fons de l’infern. Les entrades, al preu de 25€, inclouen el cotilló.

El nou any a Valls començarà també amb la música del doble Concert revetlla de versions al Pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, que oferirà, per segon any, 6 hores de música i festa. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d’amenitzar la revetlla al pavelló del passeig Josep Tarradellas, al Fornàs, a partir de la 1 de la nit del dia 1 de gener i durant tota la matinada. Els preus seran de nou testimonials, per regular l’aforament del recinte: 3€ l’entrada anticipada i 5€ la mateixa nit.

La Banda del Coche Rojo és una de les formacions de versions més populars del territori. Amb una llarga experiència als escenaris, la formació arriba carregada de música i hits, passant per les cançons dels grups catalans del moment o el mainstream anglosaxó, tot amb estils ben diversos i bastit amb la seva característica temàtica de Fórmula 1. Per la seva part, Tapeo Sound System és un dels grups de versions del moment, un festival assegurat per a tots els públics, a ritme d’estils ben diversos com el pop, el rock, la rumba o el funk.

VALLS · 16 D'OCTUBRE DE 2019