El Monstre de Colors arriba aquest dissabte al Teatre Principal

El Monstre de Colors arriba aquest dissabte al Teatre Principal

> Amb aquest espectacle, coproduït per Tutais i Transeduca, arrenca la temporada d'espectacles familiars al Teatre Principal

La companyia teatral Tutatis juntament amb Transeduca presenten, aquest dissabte 19 d'octubre, l'espectacle El monstre de colors. Un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions. Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre. L'espectacle, que es podrà veure al Teatre Principal a les 18 hores, és una adaptació teatral de El monstre de colors, l'obra d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. L'espectacle compta amb una posada en escena plena de poesia visual i música que ajudaran a connectar amb cada emoció.

L'obra és una coproducció de Tutatis i Transeduca amb dues actrius, dos titelles (el Monstre i la Nena) i un garbuix d'emocions que ompliran el teatre. Tutatis és una productora i distribuïdora amb més de 30 anys d'experiència en l'àmbit de les arts escèniques, esdeveniments, espectacles teatrals, animacions de carrer i concerts. A través de diferents companyies de teatre familiar, de carrer i animacions, els seus espectacles han aconseguit prestigi i reconeixement; amb premis a la Fira de teatre infantil FETEN, Aalborg o Gaukler Festung. Per altra banda, Transeduca és una empresa dedicada a la producció i programació de campanyes de teatre per a escoles i instituts. Amb més de 20 anys d'experiència, Transeduca és un referent de qualitat i eficàcia en el sector de les representacions escolars.

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web www.eventbrite.es i també una hora abans de l'espectacle a les taquilles del Teatre Principal. Trenta minuts abans de l’inici de la funció, és a dir, a partir de les 17.30 h els menuts podran llegir contes i deixar-se endur per la imaginació a «El racó dels petits inquiets» situat al vestíbul del Teatre.

VALLS · 17 D’OCTUBRE DE 2019