El Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls organitza la xerrada - degustació "La diabetis a taula"

El Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls organitza la xerrada - degustació "La diabetis a taula"

Dimarts 12 de novembre tindrà lloc la xerrada - degustació, que sota el títol «La diabetis a taula» realitzaran el cuiner Anton Gurí i la tècnic dietista Yolanda Gurí, del restaurant Casa Gurí de La Masó. La jornada, organitzada pel Pla d'Inclusió i Cohesió Social, també compta amb la col·laboració del Grup de Treball de Salut Comunitària de Valls, i es realitzarà a partir de les 10 hores al Centre Cívic.

L'organització d'aquest taller té com a objectiu millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que pateixen diabetis donant eines per a fomentar estils de vida saludables i prevenir problemes de salut relacionats, entenent que l’educació constitueix la base fonamental del maneig de la diabetis.

L'activitat pretén commemorar el Dia Mundial de la Diabetis que es celebra el dia 14 de novembre. El Dia Mundial de la Diabetis té com a prioritat donar a conèixer la diabetis i sensibilitzar la societat envers aquesta malaltia. La data de celebració d'aquest esdeveniment, instituït per la Federació Internacional de Diabetis i l'Organització Mundial de la Salut (OMS), commemora l'aniversari del naixement de Frederick Grant Banting, un dels descobridors de la insulina l'any 1922.

> Descarregar cartell (pdf)

VALLS · 5 DE NOVEMBRE DE 2019