La Sala Kursaal acollirà la Fira d'intercanvi i segona mà

La Sala Kursaal acollirà la Fira d'intercanvi i segona mà

> Es celebrarà diumenge 17 de novembre durant el matí i també hi haurà activitats familiars amb l'inflable gegant el Pop del Reciclatge

La Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l'Ajuntament de Valls organitza la Fira d'intercanvi i segona mà que tindrà lloc diumenge 17 de novembre, de 10 a 14 hores, a la Sala Kursaal. La Fira d’intercanvi i segona mà és un nou espai creat perquè tothom pugui vendre, intercanviar o donar tot allò que ja no necessita però que encara està en bon estat. Així, les persones interessades en participar-hi poden portar a la Fira objectes variats que tenim a casa sense utilitzar, com per exemple el cotxet de nadons, un bressol, llibres, roba, joguines, electrodomèstics, objectes de decoració, material d’esport... però que es troben en bon estat. D'aquesta manera s'evitarà que es converteixin en un residu i se li donarà un nou valor.

La Fira és un espai obert a qualsevol persona major de 16 anys, així com també membres d’associacions i entitats. Es tracta d'un lloc reservat per a participants no professionals, de manera que no hi poden prendre part antiquaris, brocanters, artesans, comerciants amb restes d’estoc... A més, tothom qui ho vulgui pot accedir a la fira a la recerca d’allò que necessiti.

Els interessats en disposar d’una taula a la Fira d’intercanvi i segona mà s'han d'inscriure prèviament mitjançant el full d'inscripció que es pot descarregar al web www.valls.cat/vallsmillora i presentar-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous de 17 a 19:30 hores, o a les Oficines d'Urbanisme i Medi Ambient, ubicades al carrer Paborde, 6-8, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Per altra banda, també es pot enviar el full d'inscripció signat i escanejat a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La inscripció és gratuïta però el número de places és limitat.

L'esdeveniment també comptarà amb activitats familiars complementàries com un espai de reparació del Ric-Rac, jocs tradicionals i el Pop del reciclatge. Aquest últim és una eina que l’Agència de Residus de Catalunya posa a l’abast dels nens i nenes, que de forma lúdica i pedagògica, vol ajudar que els més petits adquireixin hàbits que els hi permeti interioritzar la recollida selectiva dels residus com una acció quotidiana en la seva vida.

> Descarregar fullet informatiu

VALLS · 7 DE NOVEMBRE DE 2019