Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Treballs per cobrir la font del Pati. La Junta de Govern ha aprovat la memòria valorada i la contractació de l’empresa Construccions Marimon i Barrabeig per un import de 29.177 euros per executar els treballs de cobertura de la font del Pati. Aquestes obres suposaran cobrir la zona de la làmina d’aigua amb l’objectiu de guanyar espai a la plaça, sobretot tenint en compte que el Pati concentra nombroses activitats i actes ciutadans al llarg de l’any. Està previst que les obres s’iniciïn aquest mateix mes de novembre.

Altres informacions d’interès

- Reunió del Pacte Camp de Valls. L’Ajuntament dels Garidells va acollir aquest dimecres la reunió d’alcaldes dels municipis del Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, ens que agrupa les localitats més industrials de la comarca com Alcover, Alió, Bràfim, el Pla de Santa Maria, els Garidells, la Riba, Puigpelat, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vila-rodona i Vilabella. A la trobada, també hi van prendre part, a més d’alcaldes, regidors i tècnics dels diferents consistoris. A la trobada es van fixar les línies estratègiques a desenvolupar durant els propers mesos que se centraran en ocupació i formació laboral, captació de necessitats del sector industrial i l’actualització del catàleg de sòl i naus industrials. A més, es van presentar els projectes VallsInnova i Vallsemprèn per al foment del talent i l’emprenedoria que s’estan impulsant des de l’Institut Municipal Vallsgenera.

- Visita al Col·legi Claret de Valls. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha visitat aquest dimarts el Col·legi Claret de Valls. La visita forma part de les trobades que l’alcaldessa està realitzant a diferents centres educatius de la ciutat des de l’inici del curs escolar. L’alcaldessa va poder visitar les instal·lacions i aules del centre, així com les obres que s’estan realitzant d’ampliació del col·legi. 

VALLS · 7 DE NOVEMBRE DE 2019