Vallsgenera crea els Premis Vallsemprèn per fomentar l'emprenedoria entre els joves

Vallsgenera crea els Premis Vallsemprèn per fomentar l'emprenedoria entre els joves

> Es premiaran els projectes empresarials més innovadors i amb més opcions de creixement de negoci i la creació de llocs de treball

> S’hi poden presentar els estudiants majors de 16 anys matriculats als cicles formatius de grau mitjà o superior dels instituts de tota la comarca

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha convocat la primera edició dels Premis Vallsemprèn, un projecte impulsat pel departament d’Empresa de l’organisme municipal amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria entre els joves. El concurs s’ha obert a tots els joves estudiants majors de 16 anys de cicles formatius de grau mitjà o superior dels instituts de l’Alt Camp, tan per estudiants matriculats el curs passat com enguany.

Els premis s’atorgaran als projectes empresarials més innovadors, amb més potencialitat de creixement de negoci i que, a la vegada, potenciïn la creació de riquesa i de llocs de treball. La finalitat de Vallsemprèn és fomentar l’esperit emprenedor i innovador dels joves i també contribuir a generar talent en idees que solucionin reptes i problemàtiques. A més, es vol incentivar la tria com a itineraris educatius de referència d’estudis de cicles formatius, ja siguin estudis mitjans o superiors vinculats a diferents sectors industrials.

A més, els Premis Vallsemprèn també fomentaran el treball en equip ja que, per presentar-s’hi, caldrà projectar el pla d’empresa en grups d’entre 3 i 4 persones. Tots els membres de l’equip han de ser estudiants d’ensenyament secundari o cicles formatius durant els darrers dos cursos acadèmics. La convocatòria es manté oberta fins el proper 20 de novembre i l’acte de lliurament de premis se celebrarà el 4 de desembre al Centre Cultural, en el marc de Futurjove, un showroom de nova creació que organitza Vallsgenera i que estarà dedicat a les professions pioneres a l’Alt Camp, amb la participació de joves emprenedors d’èxit de la comarca que explicaran les seves experiències professionals.

El jurat dels Premis Vallsemprèn valorarà de cadascun dels projectes tan la presentació com la idea de negoci i la seva viabilitat. El jurat, presidit per la presidenta de Vallsgenera, Rosa M. Rovira, comptarà com a membres amb responsables de la regidoria de Comerç, de l’Associació Comerç de Valls i tècnics de Vallsgenera i del departament d’Empresa i Emprenedoria de l’institut municipal. Les sol·licituds amb el projecte es poden presentar a Vallsgenera (Carretera del Pla, 37A) fins el 20 de novembre.

> Descarregar les bases

VALLS · 12 DE NOVEMBRE DE 2019