Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Subvencions i convenis. La darrera Junta de Govern va aprovar diferents convenis i subvencions a entitats per les diferents activitats que organitzen. En concret, s’ha aprovat la subvenció anual a la Fundació Ciutat de Valls per import de 22.500 euros; 10.000 euros a la Fundació Unió Anelles de la Flama per la participació de l’entitat al 32è Aplec Internacional de cultura catalana celebrat a Copenhaguen el passat mes d’abril; i 7.000 euros a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La Junta també ha aprovat el conveni entre l’Ajuntament i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls que regula una subvenció de 6.000 euros

Altres informacions d’interès

- Reunió amb els Vallencs de Fora Vila. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, es va reunir el passat dissabte amb Salvador Rovirosa i Josep M. Selva, representants dels Vallencs de Fora Vila. Durant la trobada es va analitzar la ubicació de l’escultura “La dona que es pentina”, obra de l’artista noucentista Esteve Monegal, que els Vallencs de Fora Vila van regalar a la ciutat de Valls amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l’any 1921. Aquesta escultura, fins ara situada al Pati, s’ubicarà a la plaça de l’Estació, ocupant l’espai central de la plaça. Amb el trasllat, es recuperarà també la imatge total de l’antiga font, amb l’estructura de quatre columnes i la plataforma on, de nou, s’hi tornarà a situar l’escultura.

- Visita de l’alcaldessa a les obres del nou restaurant McDonald’s. L’alcaldessa Dolors Farré acompanyada per la regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Rovira, i per Manolo Cuétara, director de McDonald’s a la Costa Daurada, ha visitat aquest dimecres les obres del nou establiment que la firma obrirà a principis de desembre a Valls. El nou restaurant s’ubica a la carretera del Pla, a prop del Barri de Santa Úrsula, i comportarà la contractació de 25 persones de Valls i l’Alt Camp.

- Signatura de convenis de Comerç i Turisme. El regidor d’Empresa i Ocupació, Òscar Peris, ha signat aquesta setmana diferents convenis amb entitats que col·laboren amb activitats vinculades a la promoció comercial i turística de la ciutat. En concret, Òscar Peris ha signat amb el rector de la de Sant Joan, Joan Àguila, el conveni que regula la subvenció municipal de 5.000 euros a la parròquia per les visites turístiques i patrimonials al campanar i església de Sant Joan i la capella del Roser; també s’ha signat el conveni amb el president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan F. Mira, que preveu una subvenció de 2.950 euros a l’entitat per la seva participació en activitats gastronòmiques com la Mostra de Cuina del Calçot, el Music Valls va de Vins, la Favatada, la Jornada Gastronòmica del Calçot, l’Esmorzar del Veremador i l’Úrsula Beer Fest; per últim, el regidor Òscar Peris i el president de l’Associació de Criadors d’Aus el Francolí, David Giralte, també han signat el conveni que estableix una subvenció municipal de 1.800 euros a l’entitat per l’organització de l’Exposició Concurs d’Aus de Raça Ciutat de Valls.

VALLS · 20 DE NOVEMBRE DE 2019