Comencen les obres de la nau que Gazeley construeix al sector Palau de Reig de Dalt, a Valls

Comencen les obres de la nau que Gazeley construeix al sector Palau de Reig de Dalt, a Valls

> El nou magatzem tindrà 29.000 m2 de superfície i acollirà empreses de logística, distribució i comerç electrònic

> Gazeley té previst invertir més de 15 milions d’euros en les noves instal·lacions que estaran acabades el proper mes de març

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Albert Civit, han acompanyat Oscar Heras, director de Gazeley España, en l’acte d’inici de les obres de la nau que l’empresa líder en el sector d’inversió i promoció de magatzems a Europa està desenvolupant a Valls, Tarragona.

El nou magatzem que ha començat a construir Gazeley a Valls tindrà una superfície de 29.000 m2, es dirà G-Park Valls i acollirà empreses del sector logístic, distribució i comerç electrònic. Gazeley preveu una inversió estimada de més de 15 milions d’euros per a aquest projecte i espera que les noves instal·lacions estiguin operatives el març de 2020.

La nau està dissenyada per aprofitar al màxim l’espai d’emmagatzematge amb una alçada lliure d’11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. L’edificació comptarà a més amb una certificació Breeam very Good, aquest és el segell que reconeix els projectes de construcció sostenible líder a nivell mundial.

Gazeley construeix aquest magatzem en una parcel·la del sector Palau de Reig de Dalt de Valls, promogut per l’INCASÒL. Els terrenys tenen una superfície de 53.338 m2 i un preu de venda de 2.826.951,63 euros.

VALLS · 4 DE DESEMBRE DE 2019