La 18a edició del Mercat d'Art Jove aplegarà més de 10 parades de creacions i produccions d'artistes del territori

La 18a edició del Mercat d'Art Jove aplegarà més de 10 parades de creacions i produccions d'artistes del territori

> La cita, impulsada pel servei municipal de Joventut VallsJove, serà el dissabte 14 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal de la ciutat

> La jornada s'acompanyarà de diferents activitats artístiques i musicals que amenitzaran l'escenari del Pati

El proper dissabte 14 de desembre el servei municipal de Joventut, VallsJove, impulsa una nova edició del Mercat d'Art Jove, en el marc del qual els i les joves artistes locals i de la comarca exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaça del Pati coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, obrirà les portes a les 10 del matí i es complementarà amb activitats al llarg de tot el dia a l'escenari, amb diverses propostes musicals i artístiques.

El Mercat d'Art Jove, que enguany arriba a la seva divuitena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori. En aquesta edició comptarà amb un total d'11 paradistes relacionats amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. Totes les persones que realitzin compres a les parades del mercat al llarg del matí i del migdia rebran, a més, un val gratuït de degustació de vermut al punt de distribució de Vermut Montseta que estarà situat al mateix Mercat.

La jornada anirà acompanyada d'un conjunt d'activitats musicals i artístiques que s'aniran fent a l'escenari del Pati al llarg de tot el dia. La programació comptarà amb la participació i les actuacions del Cor modern de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard (de 10:30 a 11h), de l'Escola de dansa Adagi, Centre de Dansa i Comèdia Musical Infinity i Escola de ball Nou Ritme (d'11 a 12h), l'espectacle de màgia de Dario Proximity (de 12:30 a 13h), ball folk amb Maite Royano i Espai Trad (de 13 a 14h), les actuacions dels combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard (de 16:30 a 18h) i tancarà amb el Karaoke Jove amb la companyia artística Loren (de 18 a 21h).

Les persones interessades en participar del Karaoke, poden enviar un correu electrònic a VallsJove (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o trucar al 977 609 849 i dir el nom, l'edat i la cançó que volen cantar. També s'hi podrà participar el mateix dia 14, sol·licitant la cançó escollida directament a l'organització.

El Mercat d'Art Jove s'ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per donar-li un major relleu i notorietat. Per aquest motiu, des del 2016 el Mercat d'Art Jove es complementa amb propostes i activitats de dansa, música i cant d'artistes vallencs per amenitzar l'espai i atraure un major volum de visitants.

Amb aquesta proposta, ha explicat la regidora, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum cultural i artístic del conjunt de la població. Un objectiu en el que hi tenen un paper fonamental els i les artistes i les entitats que participen i col·laboren amb aquesta iniciativa.

> Descarregar cartell

VALLS · 10 DE DESEMBRE DE 2019