El Centre Cívic de Valls consolida cursos a la programació d'hivern i incorpora un taller per iniciar-se en l'ús del mòbil

El Centre Cívic de Valls consolida cursos a la programació d'hivern i incorpora un taller per iniciar-se en l'ús del mòbil

> El nou programa inclou un total de 49 activitats, la meitat de les quals són gratuïtes

> El període d’inscripcions s’ha iniciat aquest dimarts 7 de gener i restarà obert fins a exhaurir places

El Centre Cívic de Valls ha obert al públic, aquest dimarts 7 de gener, les inscripcions per les diferents activitats que ha programat per aquest trimestre. En total, la nova programació compta amb 49 propostes, entre les quals cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic, al número 2 del carrer Sant Pere, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 h.

A la nova programació s'ha donat continuïtat als cursos iniciats el passat trimestre gràcies a la bona acollida de propostes com el lettering a càrrec de Marta Palau, els dos grups de conversa en anglès de la mà de Marta Bonavila i l'Espai de Jocs, dinamitzat per Ester Enrich i l'associació As. en la Manga. També s'incorporen novetats, com el taller d'introducció a la telefonia mòbil per a persones que vulguin iniciar-se en l'ús d'aquests dispositius o en vulguin treure major profit, a càrrec de Nerea Ruiz.

Entre les activitats de la programació d'hivern destaca la 7ª edició de la Rua Infantil de Carnaval que se celebrarà el divendres 21 de febrer a les 17:30 h amb sortida a la plaça del Titit. Començarà amb la rebuda de Sa Majestat la Reina Carnestoltes i la seva comitiva i comptarà amb la col·laboració del Grup de Teatre Principal. L'activitat, amenitzada per la companyia de Xaranga Pujats de To comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través del concurs de disfresses per a nens i nenes de fins a 14 anys, amb premis individuals i per comparsa.

L'Escola de Pares i Mares oferirà aquest trimestre quatre xerrades i tallers, entre els que s'hi inclou el taller per aprendre a fer la mona a partir del pa de pessic tradicional. D'altra banda, a l'entorn de l'equinocci de primavera s'ofereixen diferents activitats relacionades amb les flors i les plantes medicinals, des de l'elaboració de preparats o macerats passant per arranjaments florals. Finalment, Valls en Transició i l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca ofereixen un nou cicle d'activitats de cuina, consistent en tres sessions de Cuina Rebel i un nou cicle sobre "Artesans alimentaris" per apropar-nos a obradors del territori.

Les activitats del Centre Cívic s'iniciaran durant la tercera setmana d'aquest mes, a partir del dilluns 13 de gener. La programació inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius.

En aquest trimestre es manté un nombre important d'activitats gratuïtes (un total de 24, quasi el 50% de l'oferta). A més, s’ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, l'element de cohesió, de dinamització i d'acció cívica d'aquest espai a la ciutat. D'altra banda, per als col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població.

La programació d'hivern ha comptat amb la col·laboració i participació del Patronat Municipal d'Esports, Vallsgenera, Punt Òmnia, la Biblioteca Carles Cardó, Xarxa de Cultura, Comerç de Valls, Cuina Rebel, Increïble Comestible Valls, Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, Grup de Teatre Principal, Kids'n'us, la vocalia de dones de l'associació de veïns i veïnes del Barri Antic, i La Tribu.

Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre a l'enllaç: www.valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes impressos de manera gratuïta en diferents espais municipals: a la Biblioteca Carles Cardó, a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs.

> Descarregar programa (pdf)

Enllaç a la programació:

https://www.valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic/

VALLS · 7 DE GENER DE 2020