Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Convocatòria del concurs de relats breus. La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria del Concurs de Relats Breus Sant Jordi 2020 dotat amb 1.220 euros en premis. La convocatòria d’aquest concurs que convoca anualment la regidoria d’Acció Cívica i Joventut es manté oberta fins el 9 de març. Els premis es distribuiran de la següent manera: els premis del Grup A són de 180€ (1r premi) i 80€ (2n premi) i els premis del Grup B i C són de 220€ (1r premi) i 130€ (2n premi), respectivament. El Grup A s'adreça a alumnes escolaritzats/des als centres de secundària de Valls i es divideix en 2 categories: en el Grup A.1. en el que hi poden participar alumnes de 1r i 2n d'ESO i en el Grup A.2. per alumnes de 3r i 4t d'ESO. En segon lloc, el Grup B s'adreça a persones de 16 a 25 anys i, en tercer lloc, el Grup C es destina a persones de 26 a 35 anys, totes elles residents al Camp de Tarragona (comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès. El concurs compta amb la col·laboració de les llibreries vallenques Adserà, Ditec, Tram i Roca que donen nom als premis i aporten un xec regal de 30€ per a les 4 persones guanyadores del grup A, estudiants d'ESO. El termini d'admissió dels relats finalitza el proper 8 de març, a les 14:00 hores, i es podran presentar en dues modalitats d'entrega. Per una banda, es poden entregar per correu electrònic a l'adreça especificada a les bases del concurs Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En aquest cas, en l'encapçalament o assumpte del correu electrònic hi figurarà el títol del relat i en el missatge electrònic hi constaran les dades personals i la categoria a la qual s’opta. Per altra banda, es poden entregar tant per correu certificat com de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Valls. Es presentaran 2 còpies del text impreses a una sola cara, amb els fulls numerats i sense signar i es posaran dins d'un sobre tancat on s'indiqui el títol i la categoria a la qual s’opta, a més a més, a l’interior, hi constaran les dades personals de l'autor/a.

Altres informacions d’interès

- Es planten més de 120 arbres al barri del Fornàs. Aquesta setmana s’ha començat a plantar un total de 122 pins al barri del Fornàs de Valls, una actuació que, per valor de 125.000 euros IVA inclòs, forma part de les millores amb nou arbrat que es realitzaran en diferents zones de la ciutat. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, han visitat aquesta setmana els treballs al Fornàs subvencionats per la Generalitat de Catalunya. Els 122 pins s’han plantat en diferents espais del barri, entre ells a l’entorn de la zona de jocs infantils del carrer Francesc Gumà i Farran o en zones verdes situades als voltants del carrer Rafael de Casanova, el parc caní, el tanatori o el cementiri municipal. S’espera que al llarg del mes de març s’hagi enllestit aquesta actuació d’ampliació de l’arbrat del Fornàs per millorar l’aspecte de les zones verdes que a la vegada, vol donar compliment a la moció de declaració d’emergència climàtica aprovada pel ple de l’Ajuntament del passat mes de setembre. Entre altres punts, aquesta moció contemplava l’impuls de projectes d’increment de les zones verdes i la protecció de l’entorn natural que ajudin a la captura de gasos d’efecte hivernacle. Aquest projecte al Fornàs coincideix amb el de modernització de l’enllumenat públic a tot el barri que, amb una inversió de 199.000 euros, suposarà la instal·lació de llums LED a més de 260 fanals. La utilització de tecnologia LED, a més de millorar la sensació d’il·luminació a la via pública, comporta també una reducció de prop del 80% de consum energètic. Per últim, l’Ajuntament també contempla una tercera actuació important al Fornàs, en concret, la millora de la rambla central del passeig Tarradellas que, en una primera fase i amb una inversió de 103.000 euros, començarà enguany.

> Descarregar foto

- Millores al local social de Fontscaldes. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada de la presidenta de l’Associació de Veïns les Fonts del Lledoner de Fontscaldes, Mercè Avellà, ha visitat aquesta setmana el local social per comprovar els treballs de pintura que s’hi estan realitzant. En concret, s’han pintat les façanes davanteres i laterals de l’edifici, mentre que la part del darrera de l’edifici s’espera pintar en una segona fase, en principi aquest mateix any 2020.

> Descarregar foto

VALLS · 5 DE GENER DE 2020