Justo Molinero torna amb un nou espectacle al Centre Cultural de Valls

Justo Molinero torna amb un nou espectacle al Centre Cultural de Valls

El proper diumenge 8 de març, a les 17:30h, torna Justo Molinero y Los Descastaos amb un nou espectacle: "La tercera juventud". Després de l’èxit a Valls dels anteriors espectacles, és el moment de viure a una residència on els residents no són de la tercera edat... estan vivint la seva tercera joventut. Gaudirem amb les seves ocurrències en el seu dia a dia, mentre busquen parella...

Justo Molinero y Los Descastaos tornen amb aquest nou espectacle escrit per José Cedena. Ens acompanyarà, com artista convidat, el cantat Jonathan Santiago amb les seves cançons escrites per Miguel Moyares, de Ecos del Rocío, i les coples que el van fer guanyar el programa de televisió “Se llama Copla”. La idea de fer un espectacle en teatres va sorgir fa anys, però Justo Molinero ho va anat retardant per diversos motius. No va ser fins al 2015 que, reunit amb un grup d'amics i locutors, va tornar a plantejar-se el repte i va ser llavors quan va néixer "Ahora me toca a mí".

Va ser tal l'èxit de públic, que després van arribar "Novios con solera" i "El hombre, la gran chapuza de Dios”. A l'finalitzar l'última gira, Justo va decidir que LosDescastaos ja havien complert la seva meta i que era hora de dir adéu amb quatre funcions a Barcelona que recopilava diferents moments d'anteriors espectacles. Amb "Sueñostengas y se te cumplan”, Los Descastaos van tancar el teló. Un teló que es creia definitiu.

Després de més d'un any sense espectacle, van ser els oients els que, amb les seves trucades a la ràdio, reclamaven la tornada. Així que, com per a Justo Molinero el primer són els seus oients, en 2020 torna amb "La tercera juventud". Aquest nou espectacle està escrit per José Cedena, el qual ha estat l'autor de tots els espectacles, de manera que la diversió està assegurada de nou.

Sobre Justo Molinero
Justo Molinero Calero, nascut en Villanueva de Córdoba (Córdoba), l'any 1949. Resideix a Catalunya des de novembre de 1967, és un exemple de ciutadà fill de la immigració andalusa que va triar voluntàriament Catalunya com a destinació, sabent trobar els elements necessaris d'arrelament familiar, cultural i social que li han conduït a l'èxit professional i empresarial.

El 1982 va fundar Radio Tele-Taxi. Ell, en aquell moment, posseïa una llicència i exercia de taxista a Barcelona. La idea va sorgir per a donar cobertura informativa als milers d'usuaris del servei de Taxi de la Ciutat que s'esperava arribarien amb motiu del Campionat Mundial de Futbol de 1982. En aquell moment tènia el convenciment que l'esdeveniment generaria una gran demanda de servei i que, en absència d'altres tecnologies de posterior desenvolupament, la ràdio podria contribuir a establir la comunicació i oferir entreteniment a professionals i usuaris. Finalitzat el Mundial, aquella iniciativa es va convertir, ràpidament, en una emissora de ràdio popular i d'èxit.

Amb pocs mitjans i molta voluntat el projecte va anar evolucionant fins a arribar a ser un grup de comunicació de referència a Catalunya. La música, un llenguatge pla i directe i el contacte constant amb els oients, han estat els elements d'una fórmula d'èxit que ha sabut trobar i consolidar la seva posició en el mercat.

VALLS · 6 DE MARÇ DE 2020