Les creadores vallenques pugen a l'escenari del Principal amb "Clau de Do" per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Les creadores vallenques pugen a l'escenari del Principal amb "Clau de Do" per commemorar el Dia Internacional de la Dona

> El muntatge que s’estrena aquest dissabte 7 de març reuneix una vintena d’artistes en un espectacle multidisciplinar i reivindicatiu, intens i personal

Nit d’estrena al Teatre Principal i nit també de reivindicació just la vigília de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. «Clau de Do» reunirà en un mateix escenari una amalgama excepcional de creadores i artistes vallenques en un espectacle multidisciplinar i alhora reivindicatiu, aquest dissabte dia 7 de març a les 21h.

Així, l’espectacle, dirigit per Francina Fernàndez i la coordinació tècnica de Bàrbara Flores, comptarà amb les ballarines Mireia Casabona i Elisenda Nadal, la clown Mònica Bartolí, les cantants Susanna Dasca, Mariona Escoda, Meritxell Estivill, Maria Jacobs i Elena Volpini, les actrius Violant Llopis i Cristina Murillo, els poemes d’Alba Palau, les artistes gràfiques i audiovisuals Marta Arjona, Berta Artigal i Ester Fabregat i la col·laboració de Laura Cardiel, Isona Farré, Àurelia Lluveras, Pep Mateu (piano), Arlet Rull i Llimac Estudi.

Totes elles són les creadores i protagonistes de «Clau de Do», un espectacle amb visió femenina, que combina humor i drama, en un viatge genuïnament vallenc, de dones vallenques que a partir d’experiències intenses i personals s’han unit per crear una dramatúrgia que esdevé universal i reivindicativa.

El muntatge es converteix en un recorregut pels cicles de la vida de dues dones que ens parlaran de retrobament, descoberta i esperança, de facetes d’elles mateixes que porten dins i que no coneixen o bé han estat tapades. Elles reviuran moments íntims compartits, sentiments i emocions que reapareixen per posar de relleu com són d’importants en el seu creixement personal.

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web www.eventbrite.es i també a les taquilles del Teatre Principal. El mateix dissabte també es poden comprar a les taquilles una hora abans de l'espectacle. «Clau de Do» es beneficia de les promocions Apropa Cultura, Promo 3 i Jove 3x30x30, en aquest últim cas amb entrades a 3 euros per als menors de 30 anys durant 30 minuts abans de l’inici de cada espectacle a la mateixa taquilla del Principal.

VALLS · 5 DE MARÇ DE 2020