Ajornament del pagament d'impostos aquest març

Ajornament del pagament d'impostos aquest març

> Queda suspesa la recaptació dels impostos i taxes que s’havien de pagar aquest mes de març: impost de vehicles, guals i cementiri

> Es retornarà la part proporcional de les quotes i preus públics de serveis que estan tancats com el Patronat d’Esports o el Centre Cívic, entre d’altres.

> També es reduiran a terrasses de bar o mercats pel temps de tancament

L’Ajuntament de Valls, en el marc de les mesures adoptades a causa de les diverses afectacions generades pel Covid-19, ha ajornat el pagament dels impostos i taxes que iniciaven el període de recaptació aquest mes de març. En concret, s’ajorna el pagament de l’impost de vehicles de tracció mecànica i les taxes per guals i per cementiri.

D’altra banda, l’Ajuntament de Valls procedirà al retorn de les quotes i preus públics de serveis que es van tancar el passat 13 de març com a mesura per a la contenció del Covid-19. En concret, es retornarà la part proporcional pels dies de tancament d’instal·lacions que estan tancades al públic, així com totes aquelles activitats que s’hi havia de celebrar i que no s’han pogut realitzar. És el cas d’equipaments i serveis com el Patronat Municipal d’Esports, el Centre Cívic, entre d’altres.

De la mateixa manera, també es veuran reduïdes les taxes per ocupació de via pública que, entre d’altres, afecten a les terrasses de bars i als mercats de la roba i la verdura que també han hagut de tancar. En aquest sentit, es reduirà la taxa amb l’import que es correspongui pels dies de tancament.

Aquestes són algunes de les primeres mesures que l’Ajuntament de Valls implementarà en breu, però a la vegada s’estan estudiant altres accions de caràcter fiscal, cohesió social i incentivació econòmica per tal de reduir les afectacions que l’actual situació està provocant entre la població, comerços, empreses i activitats. Aquestes mesures, en l’àmbit de competència municipal, volen complementar les que es puguin adoptar per altres administracions.

Informar a la vegada del tancament de les oficines d’atenció ciutadana de BASE que, entre altres municipis, gestiona la recaptació fiscal a la ciutat de Valls. El tancament de les oficines s’ha efectuat amb l’objectiu d’evitar que els ciutadans s’hi desplacin i protegir així la salut de la població i dels mateixos treballadors del servei. Per qualsevol dubte, els ciutadans es poden adreçar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon d’atenció a l’usuari 977 253 400.

>> Altres mesures adoptades per l'Ajuntament de Valls

VALLS ·18 DE MARÇ DE 2020

 

MÉS INFORMACIÓ:

>> Portal de la Generalitat de Catalunya. Informació sobre el coronavirus

 

 

>> Canal Salut de la Generalitat de Catalunya

VALLS · 18 DE MARÇ DE 2020