Intensificació de la neteja de carrers i consells del servei recollida d'escombraries

Intensificació de la neteja de carrers i consells del servei recollida d'escombraries

L'Ajuntament de Valls, entre les mesures per la prevenció i control del Covid-19, ha intensificat la neteja de carrers i places de la ciutat, actuant en un primer moment en punts de major afluència i estenent-ho progressivament a tots els barris i zones de la ciutat. Aquest servei de neteja més intensiu i amb productes desinfectants es realitzarà de manera constant i inclou la desinfecció de contenidors, en especial de les manetes.

Cal recordar que el servei de recollida d'escombraries es manté com a servei essencial, però cal seguir els següents consells:

  • Cal dipositar la brossa de forma individual. Emprar el temps mínim i retornar tot seguit a casa.
  • No deixar cap tipus de residu fora del contenidor ja que pot ser un focus de transmissió per a altres persones o per al personal del servei de recollida i de neteja.
  • Tampoc s'han de llençar bosses de brossa a les papereres.
  • Evitar tocar directament les manetes dels contenidors. Es pot utilitzar un mocador o tovalló de paper per obrir la tapa, i tot seguit rentar-vos les mans amb aigua i sabó o amb gel desinfectant.
  • Per tal d'evitar desbordar el servei de recollida, llançar als contenidors només aquells residus que sigui imprescindible. Evitar llançar durant aquests dies residus que es puguin guardar a casa sense problemes (per exemple, roba, restes de jardineria, andròmines, etc).
  • No regirar dins dels contenidors ni entre els materials que pugui haver-hi al seu voltant
  • Avisar l'Ajuntament si detecteu algun desbordament dels contenidors. Us atendrem al 977 636 010 o bé al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D'altra banda, informar que la Deixalleria de Valls no presta el servei mentre duri l'estat d'alerta, per evitar al màxim el desplaçament i el moviment de ciutadans.