Els Teatres de Valls alteren la programació per la pròrroga de l'Estat d'Alarma

Els Teatres de Valls alteren la programació per la pròrroga de l'Estat d'Alarma

> S'ajornen el concert d'El Petit de Cal Eril, l'espectacle de la Cia Projecte Ingenu, així com diverses activitats d'entitats i associacions

Davant l'aprovació, aquesta mateixa tarda, de la pròrroga de l’estat d’alarma pel Covid-19, que està previst que s'estengui fins al proper dia 11 d’abril, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles escènics programats fins aquesta data als Teatres de Valls, i que s’està treballant per trobar noves dates per a reprogramar els mateixos.

En concret es tracta de dues propostes programades al Teatre Principal: el concert d'El Petit de Cal Eril, previst pel 28 de març, i el muntatge Vaig ser pròsper, de la companyia Projecte Ingenu i dins del Premi BBVA de Teatre, prevista pel dia 5 d’abril.

Dins els actes organitzats per les entitats i diversos agents culturals i socials dins el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, queden també ajornades les activitats de les següents entitats i centres: l'Institut Jaume Huguet, Danspxl i Testimonis de Jehovà.

Pel que fa al cicle de concerts de Nit de Clàssics, organitzats per l’associació Amics de la Música, han anunciat que suspenen tots els concerts que tenien programats durant el mes d’abril: divendres 3, el Cor de Cambra Femení Scherzo; dimecres 8, una nit amb… Maribel Ortega, soprano; dimecres 15, Ensemble O Vos Omnes: La foguera de les vanitats; dissabte 18, Concurs Internacional de Flauta (concert dels guanyadors) i dijous 23, Dvorák Quintet.

Els Teatres de Valls aniran informant puntualment de les noves dates reprogramades, així com de tots els possibles nous canvis i alteracions en la programació escènica. Pel que fa a l'atenció al públic a les taquilles del Teatre Principal, aquest servei reprendrà tan bon punt la situació generada per la pandèmia del Coronavirus Covid19 ho permeti.

+ informació

VALLS ·25 DE MARÇ DE 2020