Alteracions en la programació cultural dels Teatres de Valls pel Covid-19

Alteracions en la programació cultural dels Teatres de Valls pel Covid-19

[ACTUALITZACIÓ: 23 D'ABRIL DE 2020]

Davant l'aprovació, ahir a la tarda, d'una nova pròrroga de l’estat d’alarma, que està previst que s'estengui fins al proper dia 9 de maig, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles organitzats per entitats i agents culturals i socials de la ciutat fins a l'esmentada data.

Així doncs, dins dels actes organitzats en el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, queden ajornades les activitats de les següents entitats i centres: les propostes de l'Institut Narcís Oller, de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, el muntatge de Premium Actors, el Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Camp, previst del 5 al 8 de maig, el concert dels Amics de la Música previst pel dia 7 de maig, i el concert de la coral infantil Cors Alegres, previst pel 9 de maig.

Els Teatres de Valls aniran informant puntualment de les noves dates reprogramades pel conjunt d'espectacles afectats per les alteracions fruit de la declaració de l'estat d'alarma, així com de tots els futurs canvis i alteracions en la programació escènica. Pel que fa a l'atenció al públic a les taquilles del Teatre Principal, aquest servei reprendrà tan bon punt la situació generada per la pandèmia del Coronavirus Covid19 ho permeti.

 

[ACTUALITZACIÓ: 8 D'ABRIL DE 2020]

> S'ajornen els espectacles “La dona del 600”, “Cobertura” i el concert de “La Tieta Clara”, així com diversos actes d'entitats i associacions

Davant l'anunci de la pròrroga de l’estat d’alarma, que està previst que s'estengui fins al proper dia 26 d’abril, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles escènics programats fins aquesta data als Teatres de Valls, i que s’està treballant per trobar noves dates per a reprogramar els mateixos. En concret es tracta de dues propostes programades al Teatre Principal: l’espectacle familiar Laika, previst pel dissabte 18 d’abril i el concert de La Tieta Clara, previst pel 19 d’abril.

També es veuen afectats dos espectacles previstos al Centre Cultural: La Dona del 600, previst pel 18 d’abril, i Cobertura, el 25 d’abril. Dins els actes organitzats per les entitats i diversos agents culturals i socials dins el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, queden també ajornades les activitats de les següents entitats i centres: Institut Jaume Huguet, Escola de Música Municipal Robert Gerhard i Cor Koré.

Els Teatres de Valls aniran informant puntualment de les noves dates reprogramades, així com de tots els possibles nous canvis i alteracions en la programació escènica, un cop puguin reprendre la seva activitat habitual. Pel que fa a l'atenció al públic i el retorn del valor de les entrades als espectadors que ho sol·licitin, informar que les taquilles del Teatre Principal reobriran tan bon punt la situació generada per la pandèmia del Coronavirus Covid19 ho permeti.

 

[ACTUALITZACIÓ: 25 DE MARÇ DE 2020]

> S'ajornen el concert d'El Petit de Cal Eril, l'espectacle de la Cia Projecte Ingenu, així com diverses activitats d'entitats i associacions

Davant l'aprovació, aquesta mateixa tarda, de la pròrroga de l’estat d’alarma pel Covid-19, que està previst que s'estengui fins al proper dia 11 d’abril, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles escènics programats fins aquesta data als Teatres de Valls, i que s’està treballant per trobar noves dates per a reprogramar els mateixos.

En concret es tracta de dues propostes programades al Teatre Principal: el concert d'El Petit de Cal Eril, previst pel 28 de març, i el muntatge Vaig ser pròsper, de la companyia Projecte Ingenu i dins del Premi BBVA de Teatre, prevista pel dia 5 d’abril.

Dins els actes organitzats per les entitats i diversos agents culturals i socials dins el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, queden també ajornades les activitats de les següents entitats i centres: l'Institut Jaume Huguet, Danspxl i Testimonis de Jehovà.

Pel que fa al cicle de concerts de Nit de Clàssics, organitzats per l’associació Amics de la Música, han anunciat que suspenen tots els concerts que tenien programats durant el mes d’abril: divendres 3, el Cor de Cambra Femení Scherzo; dimecres 8, una nit amb… Maribel Ortega, soprano; dimecres 15, Ensemble O Vos Omnes: La foguera de les vanitats; dissabte 18, Concurs Internacional de Flauta (concert dels guanyadors) i dijous 23, Dvorák Quintet.

Els Teatres de Valls aniran informant puntualment de les noves dates reprogramades, així com de tots els possibles nous canvis i alteracions en la programació escènica. Pel que fa a l'atenció al públic a les taquilles del Teatre Principal, aquest servei reprendrà tan bon punt la situació generada per la pandèmia del Coronavirus Covid19 ho permeti.

 

[12 DE MARÇ DE 2020]

> Es posposa a dissabte 18 d’abril la representació del muntatge «La dona del 600» i s’ajorna també l’espectacle «El faune, el drac i el dimoni». Es cancel·len tots els actes culturals organitzats per entitats i agents culturals

Davant les mesures preventives acordades per part del Govern de Catalunya en data 11 de març per tal d’evitar la propagació del Covid-19, i que són d’obligat compliment, els Teatres de Valls modificaran la seva programació habitual, que sofrirà canvis i alteracions des d’avui, data en què entren en vigor, i durant els propers 15 dies, per tal d’adaptar-se a les exigències referides als actes considerats d’alta congregació d’espectadors.

Entre les noves mesures decretades, i que entren en vigor avui dijous 12 de març, hi figuren la suspensió o ajornament de les activitats col·lectives en espais tancats i oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones, o el compliment de la regla d’un terç d’ocupació dels espais amb aforaments inferiors als 1.000 espectadors. Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotadors o organitzador públic o privat.

Per donar compliment a questes mesures, l’espectacle «La Dona del 600», previst per aquest dissabte a les 21h al Centre Cultural, queda ajornat i posposat al dissabte 18 d’abril, a la mateixa hora al Centre Cultural. Les entrades d’abonament per aquest espectacle seran vàlides per a la nova data, sense necessitat de realitzar canvis en els títols. Per aquelles persones que no puguin assistir a la nova data i que requereixin la devolució de les localitats, aquesta es realitzarà pel mateix sistema que s’hagi adquirit. En els casos d'entrades incloses en l'abonament es reemborsarà la part proporcional corresponent. Les entrades comprades a la taquilla del Teatre Principal es podran reemborsar en aquest mateix espai des de demà divendres 13 de març i fins al proper dimecres 8 d'abril. Per a les persones que hagin adquirit els títols a través del sistema de venda www.eventbrite.es, el servidor de ticketing Eventbrite es posarà directament en contacte amb cadascuna d’elles per a poder-ne efectuar la pertinent devolució.

Pel que fa a l’espectacle familiar «El Faune, el drac i el dimoni» previst pel dissabte 21 de març, s’ajorna a l’espera d’establir una nova data. També dins el servei educatiu dels Teatres de Valls, queden suspeses les representacions de l’espectacle teatral en anglès «Frankenstein», copresentat amb Imaginautes Serveis Cultural», i les visites teatralitzades «les Bambolines» dirigides a públic escolar.

Els actes organitzats per entitats, associacions i agents culturals, dins del cicle "Valls, ciutat de Cultura Participativa", s’ha acordat amb els organitzadors la suspensió del muntatge “Origen, el musical de Narnia” de l'Església Cristiana Unida de Valls previst pel diumenge 15 de març a les 19 h; l'acte de l'Institut Jaume Huguet previst pel dimarts 17 de març a les 9; el concert “L'art de la fuga” de la Camerata Eduard Toldrà organitzat pels Amics de la Música previst pel dijous 19 de març a les 20:30 h al Teatre; l'espectacle en anglès previst pel divendres 20 de març al Teatre Principal del Col·legi Cor de Maria; la gala de dansa benèfica de la Lliga contra el càncer i l'escola Infinity prevista pel diumenge 22 de març a les 18 h al Centre Cultural; el concert “Un viatge esbojarrat” de la Coral Infantil Cors Alegres pel mateix diumenge a les 18 al Teatre Principal; la xerrada organitzada per l’AFA Escola Enxaneta prevista el 27 de març al Centre Cultural; i la cantata organitzada per l’Escola de Música Robert Gerhard el diumenge 29 de març al Centre Cultural.