Noves alteracions en la programació dels Teatres de Valls

Noves alteracions en la programació dels Teatres de Valls

> S'ajornen els espectacles “La dona del 600”, “Cobertura” i el concert de “La Tieta Clara”, així com diversos actes d'entitats i associacions

Davant l'anunci de la pròrroga de l’estat d’alarma, que està previst que s'estengui fins al proper dia 26 d’abril, la Xarxa de Cultura de Valls comunica que queden ajornats tots els espectacles escènics programats fins aquesta data als Teatres de Valls, i que s’està treballant per trobar noves dates per a reprogramar els mateixos. En concret es tracta de dues propostes programades al Teatre Principal: l’espectacle familiar Laika, previst pel dissabte 18 d’abril i el concert de La Tieta Clara, previst pel 19 d’abril.

També es veuen afectats dos espectacles previstos al Centre Cultural: La Dona del 600, previst pel 18 d’abril, i Cobertura, el 25 d’abril. Dins els actes organitzats per les entitats i diversos agents culturals i socials dins el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, queden també ajornades les activitats de les següents entitats i centres: Institut Jaume Huguet, Escola de Música Municipal Robert Gerhard i Cor Koré.

Els Teatres de Valls aniran informant puntualment de les noves dates reprogramades, així com de tots els possibles nous canvis i alteracions en la programació escènica, un cop puguin reprendre la seva activitat habitual. Pel que fa a l'atenció al públic i el retorn del valor de les entrades als espectadors que ho sol·licitin, informar que les taquilles del Teatre Principal reobriran tan bon punt la situació generada per la pandèmia del Coronavirus Covid19 ho permeti.

VALLS ·8 D'ABRIL DE 2020