El Museu de Valls obre la convocatòria del projecte CovidArt en l'àmbit de les arts visuals

El Museu de Valls obre la convocatòria del projecte CovidArt en l'àmbit de les arts visuals

> Una futura mostra agruparà projectes i obres dels artistes vallencs seleccionats, inspirades pel confinament i per la situació excepcional fruit de la pandèmia de la Covid-19

> Es tracta d'una de les mesures específiques que s'impulsen d'ajut al sector cultural

Amb voluntat de donar suport als creadors locals de l'àmbit de les arts visuals per la crisi derivada de la pandèmia de la Covid19, el Museu de Valls obre una recepció pública de projectes per fer realitat una futura mostra que girarà al voltant del moment excepcional que estem vivint. El projecte, amb el nom de "CovidArt Valls", va acompanyat d'una convocatòria de caràcter extraordinari adreçada als creadors vallencs.

La futura mostra vol recollir la creativitat del moment present que vivim, donant visibilitat a totes les creacions que la quarantena està inspirant entre els artistes, d'una forma àmplia, i essent, al mateix temps, una exhibició o arxiu que expliqui com la nostra societat està vivint aquests moments.

El confinament ha obligat al tancament de portes de museus i centres d'art, entre molts equipaments culturals. Amb aquest tancament dels espais d'exhibició s'han vist també alterades les adquisicions d'arts i els treballs i encàrrecs a creadors culturals. En aquest sentit, aquesta és una de les mesures específiques desenvolupades per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Valls per tal de mitigar els efectes de la crisi econòmica de la Covid19 en el sector cultural, un dels més afectats per l'aturada d'activitat arran del confinament.

Tots els creadors que vulguin presentar-s'hi hauran d'enviar els seus projectes, acompanyats del seu currículum, a l'adreça electrònica del Museu de Valls, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a través de WeTransfer. El periode de recepció dels treballs és des de la publicació d'aquesta convocatòria i fins al 31 de maig de 2020.

El Museu de Valls habilitarà una partida pressupostària per finançar els projectes, que seran valorats i escollits per un jurat artístic designat pel Museu, el qual també farà la proposta de finançament dels projectes.

L'organització podrà sol·licitar informació complementària sobre el projecte al creador per tal de poder-ne fer una valoració més ajustada.

Els creadors seleccionats es comprometen a autoritzar la reproducció de les obres seleccionades a l'efecte de la seva divulgació mitjançant tots els suports que editi el Museu de Valls.

 

A qui s'adreça?

Creadors vallencs

Què cal presentar?

Projecte artístic i currículum

On cal enviar-ho?

Per WeTransfer al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fins quan hi ha temps?

Fins al 31 de maig

Per més informació

Adreceu-vos al Museu de Valls, 680653472 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

VALLS ·30 D'ABRIL DE 2020