Comerç de Valls se suma al primer Marketplace associatiu de Catalunya

Comerç de Valls se suma al primer Marketplace associatiu de Catalunya

> Les 76 associacions, que representen més de 8.000 comerços, signen un acord on es comprometen a impulsar l’espai interactiu que permetrà a tots els comerços de Catalunya fer vendes online.

Les associacions de comerciants que fa setmanes van impulsar el portal slowshopping.cat, el primer directori de comerços a domicili, han seguint creixent amb adhesions d’altres associacions i han signat un acord en el qual es comprometen a impulsar el primer Marketplace que serveixi de solució al comerç de proximitat de Catalunya.

El projecte que han començat a impulsar s’anomenarà cliccat.cat, i serà la solució de comerç electrònic feta a mida pel comerç, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de tots el país. El confinament, la crisi generada per la covid-19 i els canvis de comportament dels consumidors han evidenciat que per a molts comerços de proximitat, que encara no havien apostat per digitalitzar-se, hagin vist amb bons ulls la inversió que es vol fer des del teixit associatiu.

Cliccat.cat, el nou marketplace del comerç català, serà la plataforma digital de milers de botigues de barri i parades de mercats. El projecte vol ser el primer aparador comercial del país on els usuaris puguin comprar tot tipus de productes des d’una única plataforma de venda, i demostrar així, que fer compres km0, amb el valor del comerç de proximitat, també és possible des d’internet.

Les associacions impulsores del projecte, que neix com una iniciativa sense ànim de lucre, pretenen unir les poblacions i associacions de comerciants de tot el territori català, amb el clar objectiu de convertir-se en el primer centre comercial 3.0 del comerç de proximitat.

Les setanta-sis associacions impulsores que han signat aquest acord han expressat la voluntat de seguir ampliant el número d’associacions adherides al projecte, volen posar al servei del major número de comerços de Catalunya el que serà futur portal clicat.cat.

Actualment, els signants d’aquest acord són les principals associacions de comerços de Catalunya, juntament amb entitats com: Agrupació del Comerç de Santa Coloma de Gramenet, Argentona es mou, Asic- Som La Garriga, Ass.Palau-solità i Plegamans, Associació de Comerciants la Marina, Barcelona-Cor d’Horta, Barcelona-Coreixample, Ca n'Oriac Comerç-Sabadell, Cerdanyola Comerç i Serveis, Comerç Castellar, Comerç de Valls, Comerç del Foix, Comerç Rubí, Comerços Associats de Premià, Eix comercial del Raval, L'Illa de Gavà, La Boqueria, Manlleu associació de botiguers, Agrupament de botiguers i comerciants de Moià, Negoci Empresa Mataró, Eix comercial Poblenou, Unió de comerciants de Ripollet, Sabadell Comerç Centre, Sant Boi Comerç, Sant Cugat Comerç, Sants Establiments Units, Associació de comerciants de Sentmenat, Sitges comerç, Som Sant Sadurní, Comerç Associat Tremp, Ubica Arenys, Unió de botiguers de Sant Vicenç dels Horts, Viu comerç, Eix comercial Poble Nou, Eix Maragall, Ajuntament de Tordera, Eix Nou Barris, Zona Alta Lleida, Girona centre eix comercial, Unió de botiguers de Gavà, Unió de botiguers de Reus, Palafrugell, Tona punt de comerç i serveis, Unió botiguers de Mora de l'Ebre, Comerç Badacentre, Xarxa Comerç Cardedeu, Ronçana Comerç Actiu, Comerç Actiu Canovelles. Eix Comercial del Clot, Eix Fort Pienc, Eix Gaudí Shopping, Eix Sagrada Família, El Tomb de Reus, Fecotur Palamós, Associació Montcada Centre, Associació de comerciants de Balaguer, Eix Comercial Nou Eixample, Sant Martí Eix Comercial, Associació de comerciants i Empresaris d’Alfarràs, Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa de Montserrat, Encantsnous Eix Comercial, Associació de comerciants del Voltreganès, Ajuntament de Tremp, Terrassa Centre, Comerciants d’Olot, Botiguers, Comerciants i Professionals de Les Franqueses i Bufalà Comerç de Badalona.

Sobre cliccat.cat:

El projecte neix de la necessitat d’implantar una solució de comerç electrònic feta a mida per al comerç local, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de Catalunya. Un marketplace on poder comprar als petits establiments i als mercats de les poblacions d’arreu del país a través d'internet.  És un projecte sense ànim de lucre, una iniciativa oberta a totes aquelles associacions i municipis de Catalunya que s’hi vulguin afegir, i són les ganes de treballar en equip, la vocació de servei i la forta base d’associacions i comerços adherits al projecte, el principal actiu del projecte.

30 D'ABRIL DE 2020