Aquest dimecres dia 13 de maig reobre el mercat de la fruita i la verdura

Aquest dimecres dia 13 de maig reobre el mercat de la fruita i la verdura

> Estarà ubicat a la plaça de l'Oli i, com a novetat, també al Portal Nou

El mercat de la fruita i la verdura de Valls reobrirà a partir del proper dimecres dia 13 de maig, en el seu horari habitual, tots els dimecres i dissabtes. Per garantir les mesures sanitàries de seguretat i distància entre persones, hi haurà variacions en els emplaçament. Així, les parades estaran situades a la plaça de l'Oli -espai habitual ja del mercat de Valls-, però també s'ha previst, com a novetat, situar-ne a la plaça del Portal Nou.

Tan a la places de l'Oli com a la del Portal Nou, la col·locació de les parades estaran separades entre elles per reduir densitat i garantir una distància entre persones d'uns 2 metres. Per això, s'ha habilitat el nou espai temporal del Portal Nou per acollir parades que, amb les noves mesures, no tenien espai a la plaça de l'Oli, així com també les parades del carrer Carnisseria que, per l'amplada del carrer, no podia continuar acollint el mercat amb garanties de distància de persones i venedors.

En els dos espais, tan a la plaça de l'Oli com al Portal Nou, hi haurà personal municipal per garantir la col·locació correcta de les parades i regular l'accés de clients per evitar aglomeracions i assegurar que es pugui mantenir la distància de 2 metres entre persones. Les parades se situaran a una distància mínima de 2 metres a banda i banda i de 6 metres cap endavant. A més, els serveis municipals garantiran que, tan abans com després de la celebració del mercat, es netegi i desinfecti la via pública.

El trasllat temporal d'algunes de les parades al Portal Nou obligarà a modificar un dels sentits de circulació els dimecres i dissabtes. En concret, en aquests dos dies de celebració del mercat, es tallarà al trànsit el sentit de sortida i per això els vehicles procedents de la muralla de Sant Antoni seran desviats cap carrer Costa del Portal Nou en direcció al Pont d'en Cabré i el barri de les Comarques. En canvi, sí que es mantindrà la circulació al Portal Nou en el sentit d'entrada a Valls per a tots els vehicles procedents de la carretera de Tarragona i Muralla del Carme.

D'altra banda, els dimecres i dissabtes de mercat tampoc es podrà aparcar al Portal Nou de les 6h a les 15h. Es recorda que hi ha tres aparcaments gratuïts propers com són els del Carme, Cooperativa i Barri Vell.

>> SI VOLS AVANÇAR LA COMANDA, AVANÇA LA TEVA COMANDA PER TELÈFON

 

>> MESURES A TENIR EN COMPTE QUAN VAGIS AL MERCAT (PDF)

VALLS · 7 DE MAIG DE 2020