L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard obre el període de preinscripcions per al curs 2020/21

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard obre el període de preinscripcions per al curs 2020/21

El calendari de preinscripcions de l’Escola municipal de música Robert Gerhard per al proper curs serà del 25 de maig al 5 de juny de 2020, ambdós inclosos, i via telemàtica a través del formulari que es troba al web de l’escola www.escolamusicavalls.cat Els alumnes interns realitzaran la preinscripció a través dels propis tutors, amb qui han mantingut el contacte durant aquests mesos d’emergència sanitària.

L’escola ofereix classes instrumentals de violí, viola i violoncel, flauta travessera, oboè, clarinet i saxo, piano i guitarra, cant, guitarra elèctrica i bateria. Així mateix, l’escola continua oferint diferents agrupacions instrumentals de corda, vent, teclats, guitarres i combos i un seguit d’assignatures optatives segons cada modalitat.

L’organització acadèmica del centre abasta des de nens de P4, P5 i 1r d’Educació Primària, dins el programa de Música i Moviment –que també s’ofereix a quatres escoles de la ciutat a través de les seves AMPA-; al programa d’iniciació al instrument, per a nens de 7 anys; els programa d’ensenyament bàsic –per a alumnes de 8 a 12 anys- i avançat –de 13 a 18-, així com un programa per a majors de 18 anys.

Els preus pel curs 2020/21 es mantenen els mateixos del curs passat i la matrícula no es farà efectiva fins al mes de setembre i de forma fraccionada durant quatre mesos. Durant el mes de setembre es tornarà a obrir una matrícula per aquelles matèries que tinguin places disponibles.

L’escola treballa amb diversos escenaris per a implementar el curs segons quina sigui la realitat sanitària i sempre seguint les indicacions dels responsables tècnics i polítics pertinents.

Descarregar sol·licitud de preinscripció

Descarregar itinerari de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard

Descarregar cartell

VALLS · 19 DE MAIG DE 2020