El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

> Les inscripcions es poden realitzar a partir de divendres 29 de maig i les propostes inclouen una gran diversitat de cursets i activitats per a tothom

El Patronat Municipal d'Esports (PME) de Valls obre, aquest divendres 29 de maig, el període d’inscripcions per a les diferents activitats d'estiu que proposa. L'esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la cinquena edició del campus de natació. El calendari d'activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s'ofereix un abonament d'estiu, entre el 20 de juny i l'11 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats.

Com a novetat i atenent al que estableix la normativa, les inscripcions s’hauran de realitzar obligatòriament online, a través de la plataforma EGOSPORT disponible a la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) dirigit a les persones que el centre esportiu disposa de les seves dades. Per altra banda, qui no tingui accés a la plataforma pot demanar informació enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977 614 403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

En tot moment l’organització de les activitats es regiran per la normativa marcada per les autoritats competents pel que fa als aspectes de l’aforament, prevenció, higiene i distància de seguretat entre els participants que marquin les diferents fases del desconfinament.

Com en les darreres edicions, de les propostes presentades per aquest estiu destaca l'esportiueig, activitat poliesportiva que s'adreça a infants i joves de 7 a 11 anys en què s'inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports, en aquesta edició sempre es tindrà en compte la distància de seguretat. Pels més petits, entre 4 i 6 anys, el PME ofereix el miniesportiueig, programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. Tant l'esportiueig com el miniesportiueig s'organitzen setmanalment i en 5 torns, del 29 de juny al 31 de juliol. Totes aquestes activitats es realitzaran a les instal·lacions esportives del Fornàs, on també tindran lloc els cursets de natació d'estiu per a diferents nivells i edats.

Per altra banda, també tindrà lloc la cinquena edició del Campus de Natació destinat a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys que els hi agrada la natació i les activitats aquàtiques. Durant l'activitat es treballa la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzen gimcanes aquàtiques, waterpolo, socorrisme, natació sincronitzada i natació amb aletes combinat amb altres activitats i esports recreatius.

El PME també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d'activitats d'estiu, els abonats i abonades, que hauran de reservar les places online a la plataforma EGOSPORT, podran gaudir de diverses activitats com TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d'altres. També se segueix oferint els tastets d’estiu, per a tots i totes les que es vulguin iniciar a les activitats del Ioga-iyengar i de gimnàstica hipopressiva. La matronatació per a embarassades, l'activitat aquàtica per a nadons, són altres activitats que el PME proposa durant l'estiu.

S’ha de tenir present que aquesta proposta esportiva es podrà veure afectada atenent a les indicacions que les autoritats competents determinin seguint sempre l’evolució del Covid-19.

VALLS ·28 DE MAIG DE 2020