El Centre Esportiu Municipal El Fornàs reprèn els serveis amb noves pautes de seguretat

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs reprèn els serveis amb noves pautes de seguretat

> L’equipament tornarà a obrir les seves portes aquest dilluns 8 de juny, després de l’aturada amb motiu de la Covid-19

> Es reobren les activitats dirigides, la piscina coberta i la sala de condicionament físic, serveis que s’hi podrà accedir amb cita prèvia

A partir del dilluns 8 de juny el Centre Esportiu Municipal El Fornàs reprèn els serveis esportius amb un conjunt de pautes que permetran una pràctica esportiva segura seguint les mesures de seguretat marcades amb motiu de la crisi sanitària de la Covid-19. Es reprenen les activitats dirigides, l'ús lliure de la piscina coberta i de la sala de condicionament físic que s’hi podrà accedir mitjançant cita prèvia. Per altra banda, el servei de bar s'oferirà a partir del dia 20 de juny, coincidint amb l'obertura de la piscina d'estiu.

Per aconseguir una pràctica esportiva segura el Patronat d'Esports ha adoptat un conjunt de mesures en l'àmbit de la neteja i desinfecció, el control de l'aforament, la circulació per les instal·lacions o la reserva prèvia dels espais esportius. Les pautes s'adaptaran a l'evolució de l'emergència sanitària i a la legislació vigent en cada moment.

Pel que fa a l’accés i circulació, no podrà accedir cap persona amb febre o símptomes propis de la Covid-19, els usuaris/es s’han de desinfectar les mans en accedir a la instal·lació amb gel hidroalcohòlic; s'han establert itineraris específics per entrar i sortir dels espais esportius; no es pot estar a la instal·lació més enllà de l'indispensable per la pràctica esportiva, i no es pot romandre en els espais d'ús compartit.

Amb qüestions com l’aforament s’ha de tenir en compte que s’ha reduït per complir amb la normativa; el control de les persones en cada espai esportiu serà estricte, i només es pot accedir amb reserva prèvia; les persones abonades poden fer la reserva online amb 48 hores d'antel·lació a través de la pàgina web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat), i les no abonades poden fer la reserva a la recepció del centre esportiu.

Els vestidors de la instal·lació esportiva estan disponibles amb aforament reduït i per això s’ha de respectar el vestidor i l'espai assignat per canviar-se. En aquest sentit, s’aconsella venir i marxar amb roba esportiva de casa, i cal tenir en compte que no es poden deixar pertinences als vestidors, s'han d'utilitzar els armariets.

Fent referència a la neteja i desinfecció, destacar que abans de l'obertura s'hauran netejat i desinfectat les instal·lacions i el material. A més, es reforça el servei de neteja durant la jornada, i també al final de la mateixa; els usuaris/es han de netejar el material, maquinària o bicicletes que utilitzen abans i després del seu ús, cal tenir en compte que no es pot compartir material esportiu, i en tots els espais esportius hi haurà gel hidroalcohòlic i producte desinfectant.

Les activitats dirigides proposades pel CEM El Fornàs han reduït el seu aforament; per millorar el servei, algunes activitats es realitzaran en espais no habituals; s’ha de reservar l’activitat online amb 48 hores d'antel·lació, i és molt important anul·lar la reserva en cas de no poder assistir-hi.

Piscina coberta i sala de fitness

A la piscina coberta s'estableixen franges de bany de 60 minuts (la primera sessió tindrà lloc de 6:30 a 7:30 hores); l’usuari/a podrà accedir a la instal·lació 10 minuts abans de la reserva; l'aforament de la piscina és de 4 persones per carrer; els carrers són d'una sola direcció: es va per un carrer i es torna pel carrer del costat, i es recomana fer la reserva prèvia online.

Finalment, a la sala de fitness, que s’ha ampliat, s'estableixen franges d’1 hora i 30 minuts (començant de 6.30 a 8 hores); es podrà accedir a la instal·lació 10 minuts abans de la reserva, s’ha de desinfectar la maquinària i material abans i després del seu ús, i no es pot compartir material.

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs manté els horaris de servei al públic habituals: de dilluns a divendres de 6:30 a 22 hores; dissabtes de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius de 10 a 14 hores.La piscina d'estiu obre del 20 de juny a l’11 de setembre, cada dia de d'11 a 20 hores.

S'ofereix servei d'atenció al públic sempre que el centre esportiu estigui obert al públic. A causa de les circumstàncies, es demana utilitzar preferentment mitjans telemàtics com el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o el telèfon 977 614 403, i evitar l'atenció presencial.

Fent referència a les entitats esportives vallenques a la fase 3, segueixen entrenant els esportistes DAN, per una banda, Marta Galimany a la pista d’atletisme, i Àlex Medina realitza patinatge al Joana Ballart. En aquesta nova fase també començaran a entrenar alguns esports individuals que encara estan en període competitiu, com l’atletisme a la pista d'atletisme del Fornàs.

VALLS ·4 DE JUNY DE 2020