El Centre Cívic tanca la programació especial de confinament amb 19.000 visualitzacions

El Centre Cívic tanca la programació especial de confinament amb 19.000 visualitzacions

> Prop de 100 propostes d’activitats al llarg de 6 setmanes han format part de la programació que s’ha ofert de manera oberta entre els mesos d’abril i maig

La programació especial de confinament impulsada pel Centre Cívic de Valls, que ha finalitzat aquest mes de maig, ha permès obrir les portes del servei a tota la població amb prop d'un centenar de propostes que s'han pogut seguir a través de les xarxes socials. La programació ha tancat aquesta edició especial amb 19.000 visualitzacions dels diferents vídeos de les activitats que el servei ha ofert en obert i que s'han pogut seguir en canals com youtube, instagram o facebook. Cal destacar però, que un dels vídeos programats pel Centre Cívic i realitzat per Judit Besora (La Tribu), ha acumulat més de 81.500 reproduccions sota el nom de "Claus per convertir el confinament en una experiència dolça per tu i els teus fills/es", un vídeo que es pot trobar al youtube de La Tribu.

La programació organitzada per la regidoria d'Acció Cívica i Joventut de l'Ajuntament de Valls, ha comptat amb la participació de 36 formadors/es i ha combinat activitats esportives, tallers de cuina, de lleure i culturals, formatives, a més d'espectacles i activitats infantils i per a públic familiar. En la programació també hi han col·laborat d'altres serveis municipals com el de joventut (Valls Jove) i el Patronat Municipal d'Esports.

Segons la regidora, Laia Castells, "l'objectiu de la programació a distància ha estat la de facilitar propostes i obrir el Centre Cívic al conjunt de la ciutat en període de confinament com a conseqüència de l'estat d'alarma provocat per la Covid-19". Amb aquesta iniciativa, el Centre Cívic també ha volgut ampliar les iniciatives i activitats d'aquest període des de les xarxes socials, i donar continuïtat de manera gratuïta a la seva programació. Així mateix, les activitats també han volgut ser un impuls i un aparador per a les persones, entitats o empreses de la ciutat i comarca, en un context de paralització de gran part de l'activitat laboral.

D'altra banda, el Centre Cívic ha mantingut, al llarg de tot aquest període, les diferents activitats per a la gent gran, amb un seguiment personalitzat a través del contacte telefònic. Aquesta proposta, que continuarà al llarg dels mesos de juny i juliol, pretén donar una major atenció al col·lectiu més vulnerable i que s'ha vist més afectat per la pandèmia.

Ara, el Centre Cívic està acabant de tancar la programació de juliol "Estiu Actiu" que enguany arriba a la seva setena edició i que comptarà amb propostes adaptades al context actual. Segons Castells, "des de la regidoria hem volgut donar continuïtat a la programació de l'Estiu Actiu i, encara que hem hagut de modificar algunes de les propostes previstes inicialment, considerem que és un actiu necessari per a la dinamització de la ciutat, després de mesos de confinament i d'aturada general".

VALLS - 9 DE JUNY DE 2020