El mercat de la roba reobre aquest dissabte 20 de juny

El mercat de la roba reobre aquest dissabte 20 de juny

> Mantindrà la ubicació al centre de la ciutat

El mercat de la roba reobrirà a partir del proper dissabte dia 20 de juny, en l'horari habitual, tots els dimecres i dissabtes. Ho farà aplicant totes les mesures sanitàries de seguretat i distanciament entre persones i parades, però mantindrà les ubicacions al centre de la ciutat. En concret, els dissabtes estarà emplaçat a la plaça del Quarter, mentre que els dimecres, dia tradicional amb més parades, ho farà a la mateixa plaça i també al Pati i carrer de Germans Sant Gabriel.

En tots aquests espais, s'han redistribuït les parades per separar-les entre elles per reduir densitat i garantir una distància entre persones d'uns 2 metres. Personal municipal garantirà la col·locació correcta de les parades i regularà l'accés de clients per evitar aglomeracions i que no se superi el 50% de l'aforament per assegurar que es pugui mantenir la distància de 2 metres entre persones, en unes mesures consensuades amb l'Associació de Marxants de Tarragona.

Les parades se situaran a una distància mínima de 2 metres a banda i banda i de 6 metres cap endavant. A més, els serveis municipals garantiran que, tan abans com després de la celebració del mercat, es netegi i desinfecti la via pública. D'altra banda, els clients no podran tocar els productes. Els marxants atendran els clients amb mascareta, posaran a disposició gel desinfectant i col·locaran a les parades cartells informant de les mesures de prevenció.

Amb la reobertura del mercat de la roba aquest dissabte, els mercats ambulants principals hauran recuperat l'activitat, després que el de la fruita i la verdura ho hagués fet el passat 13 de maig. Pel que fa al mercat de brocanters, que se celebra el primer dissabte de cada mes, ja s'ha programat la seva obertura pel 4 de juliol.

Informar a la vegada que, amb motiu de la festivitat de Sant Joan el proper dimecres dia 24, tan el mercat de la roba com el de la verdura, obriran el dia abans, el dimarts 23 de juny.

VALLS · 16 DE JUNY DE 2020