La piscina d'estiu de Valls obre aquest dissabte amb totes les mesures de seguretat

La piscina d'estiu de Valls obre aquest dissabte amb totes les mesures de seguretat

> Es controlarà l'aforament per garantir les distàncies entre persones

> Caldrà reservar entrada mitjançant cita prèvia i escollir franja horària d'accés

La piscina d'estiu de Valls al Centre Esportiu Municipal El Fornàs obre aquest dissabte 20 de juny la temporada, tots els dies en horari d'11h a 20h. L'obertura del servei es realitzarà amb l'aplicació de mesures excepcionals de seguretat i salut per als usuaris, entre elles la limitació de l'aforament i l'accés que s'haurà de realitzar mitjançant cita prèvia.

Amb l'objectiu que el màxim d'usuaris puguin gaudir de la piscina i alhora complir les limitacions d'aforament i resta de mesures de prevenció per la Covid-19, s'han establert franges horàries de 2 hores. Per reservar prèviament entrada a la piscina i escollir franja horària, tots els abonats del Patronat Municipal d'Esports ho podran fer 48 hores abans des de la plataforma online Egosport, accessible des de la web www.pmevalls.cat, mentre que els que no siguin abonats podran dirigir-se a la recepció del Centre Esportiu El Fornàs.

El Patronat d’Esports ha aplicat altres mesures extraordinàries entre elles la delimitació d'espais, en especial a la zona de gespa. En aquest àmbit s'han establert zones que permetin garantir en tot moment les distàncies de seguretat entre persones d'acord amb la normativa vigent i, en aquesta primera fase de l'obertura de la piscina, de moment no estaran disponibles les gandules. El personal de l'equipament controlarà el respecte de les mesures de seguretat, l'aforament i la distància entre usuaris en tot l'espai.

Durant les sortides i entrades d'usuaris en cada canvi de franja horària es realitzarà una neteja extraordinària de la piscina. En aquest sentit, la neteja i desinfecció s'efectuarà de manera més intensiva en tots aquells elements més crítics com són dutxes, poms de portes i baranes. Els vestidors estaran disponibles amb l’aforament reduït per als usuaris, tot i que es recomana de manera generalitzada que s’utilitzin el mínim possible. D’altra banda, amb l’obertura de la piscina d’estiu reobre també aquest dissabte el servei de bar del CEM El Fornàs.

Aquesta temporada, de moment, no estarà disponible l'abonament d'estiu d'altres anys per l'obligatorietat de regular l'accés i l'aforament a la piscina d'acord amb franges horàries. En la mesura que la normativa permeti majors ocupacions, es revisarà la possibilitat d'obrir la contractació d'aquesta modalitat d'abonament per a l'estiu.

La piscina romandrà oberta fins a l'11 de setembre, de dilluns a diumenge d'11h a 20h i en funció de l'evolució de la malaltia i la normativa sobre aforaments podran variar horaris o altres mesures excepcionals que seran degudament notificats.

VALLS ·17 DE JUNY DE 2020