Del 20 al 31 de juliol: retorn de totes les entrades i abonaments de la temporada dels Teatres de Valls ajornada per la Covid-19

Del 20 al 31 de juliol: retorn de totes les entrades i abonaments de la temporada dels Teatres de Valls ajornada per la Covid-19

> Les limitacions d'aforament en els plànols de seients obliguen a retornar totes les entrades i abonaments adquirits i a iniciar una nova venda al setembre, complint totes les mesures de prevenció establertes

> El Teatre Principal i el Centre Cultural alçaran el teló a la tardor després de mesos d'aturada per la pandèmia i reprogramen gran part de les propostes de l'anterior temporada

Arran de l’emergència sanitària generada per la Covid-19, la Xarxa de Cultura de Valls es va veure obligada a cancel·lar tota la seva activitat programada durant el primer semestre. Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat, l’aforament dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que es procedirà al retorn de l'import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients que es distribuiran garantint el compliment de totes les mesures sanitàries necessàries.

Mecanisme de retorn d'entrades i abonaments

Les limitacions d’aforament dictaminades arran de la fase de represa, fan que s’hagi de fer el retorn de totes les entrades adquirides. Aquest retorn s'efectuarà entre el dilluns dia 20 de juliol fins el divendres 31 de juliol.

  • Per les entrades adquirides a la taquilla del Teatre Principal, s’hi haurà d’anar presencialment (en horari de 9 a 14h i de 17 a 20h) amb l’entrada o entrades a retornar i s’haurà d’omplir una instància, que es podrà trobar al portal web de l’ajuntament de Valls o bé a la taquilla mateix. Totes les devolucions es faran mitjançant transferència bancària, pel que serà necessari que totes les persones que sol·licitin una devolució, portin el número IBAN on vulguin rebre l’ingrés.

> Descarregar instància sol·licitud de devolució d'entrades i abonaments

 

  • Si les entrades es van adquirir pel portal eventbrite.es, el tràmit es pot fer online. En concret, s'hi podrà accedir a través del portal de tràmits online de l'Ajuntament de Valls i seguir els passos d'adjuntar telemàticament la instància, les entrades i el comprovant de pagament.

> Fer el tràmit online

Nova temporada

La nova temporada de tardor de la programació estable dels Teatres de Valls s’iniciarà el dissabte 26 de setembre, al Centre Cultural, amb l’obra “La Dona del 600”. El Centre Cultural també acollirà els espectacles “El pare de la núvia” amb Joan Pera i “T’estimo si he begut”, de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner en substitució dels espectacles “Cobertura” i “Una història real” que no han pogut ser reprogramats.

L’espectacle “La Bona Gent” de Quim Masferrer, previst per la Festa Major de Sant Joan i que es va haver d'ajornar, s’ha pogut reprogramar pel dia 28 de novembre. El Teatre Principal acollirà “Vaig ser pròsper o recordant la tempesta”, El Petit de Cal Eril, Els Pastorets de Valls i el muntatge un Cap d’any a l’infern.

Pel que fa a l’àmbit dels espectacles familiars, s’ha pogut reprogramar “Laika” i “El faune, el drac i el dimoni” i del 3 al 8 de novembre tindrà lloc el Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls.

La venda de les entrades i abonaments per la nova temporada, es posaran a la venda a partir del setembre. Tota la informació es penjarà a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram de @culturavalls.

 

Calendari de la temporada de tardor

 

26/09/2020

Centre Cultural

La Dona del 600

 

03/10/2020

Teatre Principal

Laika, de la companyia Xirriquiteula

 

17/10/2020

Centre Cultural

El pare de la núvia, amb Joan Pera

 

23/10/2020

Teatre Principal

Vaig ser pròsper o recordant la tempesta

 

Del 03/11/2020 al 08/11/2020

Teatre Principal

Guant, Festival de Teatre de Titelles de Valls

 

14/11/2020

Centre Cultural

T’estimo si he begut, de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner

 

15/11/2020

Teatre Principal

El Petit de Cal Eril

 

21/11/2020

Teatre Principal

El Faune, el drac i el dimoni, d’Eudald Ferré i Gerard Mallorquí

 

28/11/2020

Centre Cultural

Bona Gent, amb Quim Masferrer

 

26 i 27/12/2020 – 01-02-03-06/01/2021

Teatre Principal

Els Pastorets Principals de Valls

 

30 i 31/12/2020

Teatre Principal

Un cap d’any a l’infern

 

VALLS – 16 DE JULIOL DE 2020